Ultimele subiecte
Căutare
IMPRESII SI COMENTARII-Lansări de carte în Tabăra de creaţie şi recreaţie de la Câmpulung Moldovenesc
+9
Marian Malciu
Mihaela Suciu
PETRESCU DAN
Marioara Visan
Ovidiu Raul Vasiliu
violetta petre
Dorina Ciocan Neculce
Vasilica Ilie
Admin
13 participanți
Universul Prieteniei :: ASOCIAŢIA UNIVERSUL PRIETENIEI IAŞI :: Tabere de creaţie :: Tabăra de creaţie şi recreaţie- Dor de Bucovina- Câmpulung Moldovenesc
Pagina 1 din 1
IMPRESII SI COMENTARII-Lansări de carte în Tabăra de creaţie şi recreaţie de la Câmpulung Moldovenesc
Miercuri 3 august 2011, ora 16, la Casa de cultură a oraşului Câmpulung Moldovenesc vor avea loc 3 lansări de carte şi vernisajul expoziţiei -"Grafică de carte" a doamnei Liliana Nastas Brătescu
Violetta Petre
"Pianina violetă (versuri la patru mâini)"
Postfaţa- Horia Zilieru
Grafica şi coperta - Liliana Nastas Brătescu
Marian Malciu
"Urme de dragoste"
Prefaţa-Cezarina Adamescu
Coperta-Liliana Nastas Brătescu
Ioan Grămadă
"Poezii şi poeme din Bucovina"
Postfaţa- Liviu Apetroaie
Grafica şi coperta-Liliana Nastas Brătescu
Ultima editare efectuata de catre Admin in Lun Iul 25, 2011 7:24 pm, editata de 2 ori
Re: IMPRESII SI COMENTARII-Lansări de carte în Tabăra de creaţie şi recreaţie de la Câmpulung Moldovenesc
Felicitari tuturor autorilor, felicitari, Liliana! Mult succes!!!
Vasilica Ilie- Mesaje : 41
Data de inscriere : 17/06/2011
Re: IMPRESII SI COMENTARII-Lansări de carte în Tabăra de creaţie şi recreaţie de la Câmpulung Moldovenesc
Felicitări autorilor și Asociației Universul Prieteniei pentru eforturile pe care le face întru promovarea culturii românești.
cu respect , Dorina Neculce
cu respect , Dorina Neculce
Dorina Ciocan Neculce- Mesaje : 558
Data de inscriere : 06/04/2011
Varsta : 60
Localizare : Iaşi
Universul Prieteniei se dovedeşte a fi, pentru a nu ştiu câta oară, pentru mine cel puţin, locul în care m-au aşteptat doar bucurii şi realizări...Începutul a fost aici, aici am rămas şi aici voi rămâne mereu, în acest minunat colţişor de linişte şi cultură...
Oameni minunaţi, pe care i-am cunoscut acum câţiva ani au rămas aceeaşi prieteni generoşi şi calzi, care m-au ajutat să îmi văd visele împlinite...
Mulţumesc din suflet prietenei mele dragi, Rodica Rodean, care s-a îngrijit ca ''noul-născut'' să iasă sănătos şi frumos; cu entuziasmul şi dăruirea ei, cu optimism şi muncă multă , cartea ''Pianina violetă'' a ieşit aşa cum mi-am dorit...
Liliana Nastas, o prietenă minunată , cu un har neasemuit, a realizat coperta şi grafica volumului de versuri, cum nici nu visam...Este un Om deosebit, talentat, muncitor, responsabil, pasionat şi devotat picturii, cu o orientare către frumos cum nu am mai intalnit ...Ea, însăşi este un om frumos din toate punctele de vedere...Îi mulţumesc din suflet pentru tot!
Şi nu în ultimul rând, mulţumesc din toată inima , distinsului domn Horia Zilieru, pentru bunăvoinţa şi generozitatea de a se apleca asupra poeziei mele şi a scrie post-faţa cărţii!
Fără aceşti oameni , acest al treilea volum de autor , nu ar fi văzut lumina soarelui...
Le doresc sănătate , să ne mai bucure cu ce au în suflet şi bucurii cât mai multe!
Cu preţuire şi drag, Violetta Petre
Oameni minunaţi, pe care i-am cunoscut acum câţiva ani au rămas aceeaşi prieteni generoşi şi calzi, care m-au ajutat să îmi văd visele împlinite...
Mulţumesc din suflet prietenei mele dragi, Rodica Rodean, care s-a îngrijit ca ''noul-născut'' să iasă sănătos şi frumos; cu entuziasmul şi dăruirea ei, cu optimism şi muncă multă , cartea ''Pianina violetă'' a ieşit aşa cum mi-am dorit...
Liliana Nastas, o prietenă minunată , cu un har neasemuit, a realizat coperta şi grafica volumului de versuri, cum nici nu visam...Este un Om deosebit, talentat, muncitor, responsabil, pasionat şi devotat picturii, cu o orientare către frumos cum nu am mai intalnit ...Ea, însăşi este un om frumos din toate punctele de vedere...Îi mulţumesc din suflet pentru tot!
Şi nu în ultimul rând, mulţumesc din toată inima , distinsului domn Horia Zilieru, pentru bunăvoinţa şi generozitatea de a se apleca asupra poeziei mele şi a scrie post-faţa cărţii!
Fără aceşti oameni , acest al treilea volum de autor , nu ar fi văzut lumina soarelui...
Le doresc sănătate , să ne mai bucure cu ce au în suflet şi bucurii cât mai multe!
Cu preţuire şi drag, Violetta Petre
violetta petre- Mesaje : 130
Data de inscriere : 04/04/2011
Varsta : 71
Localizare : Constanta
Vali şi Dorina, mulţumesc frumos că sunteţi alături de bucuria mea!
Cu drag, Vio
Cu drag, Vio
Felicitări autorilor şi la cât mai multe volume în continuare! Abia aştept tabăra de la Câmpulung!
Ovidiu Raul Vasiliu- Mesaje : 956
Varsta : 49
Localizare : Iasi
Felicitari autorilor, si asa cum spune Raul, la cat mai multe astfel de evenimente in viata dumneavoastra, cu drag din drag Mara.
Ultima editare efectuata de catre Marioara Visan in Lun Iul 18, 2011 2:04 am, editata de 1 ori
Marioara Visan- Mesaje : 551
Data de inscriere : 17/03/2011
Varsta : 68
Calatori fiind pe a vietii aripa
Sa ne bucuram de fiecare clipa
Sincer cu bucurie incerc eu traiesc
Cu gand la Campulung Moldovenesc
Sa ne bucuram de fiecare clipa
Sincer cu bucurie incerc eu traiesc
Cu gand la Campulung Moldovenesc
PETRESCU DAN- Mesaje : 583
Data de inscriere : 10/04/2011
Varsta : 77
Localizare : Craiova
Felicitări tuturor! Abia aştept să vă întâlnesc, timpul se dilată şi am emoţii.
Mihaela Suciu- Mesaje : 94
Data de inscriere : 17/04/2011
Varsta : 64
Localizare : Bacău
Felicitări tuturor celor implicaţi în organizarea şi desfăşurarea evenimentului!
Felicitări autorilor de carte şi copertă!
Fiind printre autori, mulţumesc mult tuturor care au avut aici un cuvânt de încurajare, de prietenie, de felicitare!
Felicitări autorilor de carte şi copertă!
Fiind printre autori, mulţumesc mult tuturor care au avut aici un cuvânt de încurajare, de prietenie, de felicitare!
Marian Malciu- Mesaje : 262
Data de inscriere : 12/05/2011
Varsta : 78
Localizare : Slatina
Felicitări tuturor celor implicaţi în acest frumos eveniment, iubiţii noştri prieteni din Universul Prieteniei, de pretutinde-ni de unde vă aflaţi! Vă suntem alături şi aşteptăm să ne cunoaştem, să ne unim emoţiile, dar şi bucuriile! Vă urez succes la toţi!!! cu iubire şi respect,Olina.
Sincere felicitari autorilor care si-au lansat cartile in perioada acestei tabere. Le doresc mult succes in continuare! Cu drag si prietenie, Vasilica Ilie
Vasilica Ilie- Mesaje : 41
Data de inscriere : 17/06/2011
Felicitari voua!
Sa va ramana insorite zilele si cu spor lansarile!
Sa va ramana insorite zilele si cu spor lansarile!
Gabriela Beldie- Mesaje : 2
Varsta : 75
Localizare : Siret-Suceava
Festivitatea lansării celor trei cărţi a fost foarte reuşită şi atmosfera sărbătorească. Felicitări doamnei Violetta Petre şi domnilor Marian Malciu şi Ion Grămadă pentru cărţile lansate! Felicitări conducerii asociaţiei pentru organizarea acestui eveniment! O menţiune specială pentru doamna Violetta, din partea mea, în legătură cu ultima strofă a poemului "Pianina violetă", care dă titlul cărţii: aţi zis-o! Cu drag
Am citit şi am vizionat toate materialele oferite de doamna Rodica Rodean, dar şi pe cele ale prietenilor care au postat la această discuţie. Toată lumea este mulţumită şi felicitările se ţin lanţ...
Ei bine, eu nu sunt mulţumit deplin!
Am sprijinit-o pe admirabila doamnă Rodean, oferindu-i fotografiile făcute de mine. Din nefericire, cele din aparatul prieteni mele încă nu le-am descărcat, dar sunt cuprinse aici, ca imagini, privelişti, obiective, chiar dacă sunt unghiuri diferite...
Am petrecut zile minunate în tabără, împreună cu ceilalţi tineri şi frumoşi participanţi şi invitaţi, deşi nu cunoşteam mai mult de două persoane: Mara şi Violetta!
Sosind dimineaţa, după puţină odihnă, am plecat împreună cu prietena mea să cunoaştem oraşul.Am întâlnit pe stradă, întâmplător, pe domnii Emilian Marcu şi Horia Zilieru. I-am oprit, recunoscându-i graţie pozelor de la unele evenimente ale Asociaţiei, ne-am prezentat şi ne-am îmbrăţişat, apoi am dialogat puţin, de parcă ne cunoşteam de mult timp. Gheaţa fusese spartă! Apoi am întâlnit grup mai mare, cu doamna Rodica şi alte doamne, toate bucuroase, toate încântător de amabile. Seara a fost bogată şi carnavalul ne-a adunat mai mult în hora prieteniei, iar câştigarea a două premii de cuplul TAUNUL, spune multe...
Restul, se cunoaşte. Materialele, fotografii şi filme, la care Doamna Rodean a muncit enorm ca să le ofere cât mai repede, sunt multe şi edificatoare.
Personal, mulţumesc din suflet doamnei Rodica Rodean pentru sprijinul direct şi concret oferit în editarea, transportarea şi lansarea romanului “Urme de dragoste”! M-a reprezentat excelent în tot ce înseamnă aceste activităţi şi m-a “repartizat”, pentru a vorbi publicului despre carte, unui om deosebit, poet admirabil, prieten vertical, competent şi sensibil la frumos. Acest OM este Emilian Marcu, poet şi scriitor, membru al USR, posesor al multor premii din ţară şi străinătate.
Îi mulţumesc sincer pentru curajul de a prezenta cartea unui necunoscut! Îi mulţumesc pentru prietenia manifestată şi încrederea investită în mine!
Aduc mulţumiri şi domnilor Horia Zilieru şi Liviu Apetroaie pentru amabilitate, prietenie dezinteresată, cordialitate şi sensibilitate, dar şi pentru impliocare în serile distractive şi nu numai!
Mulţumesc gazdei noastre, admirabila “ţigancă” şi actriţă, Gabriela Maxim, pentru condiţiile create, pentru meniul variat şi consistent, pentru costumul de emir şi judecător, pentru participarea de excepţie la momentele vesele!
Mulţumesc tuturor care au contribuit la organizarea şi desfăşurarea programului de tabără!
Mulţumesc oamenilor din Câmpulung Moldovenesc care au participat la evenimentele noastre, pentru sensibilitate la actul de cultură, amabilitate, ospitalitate!
Mulţumesc doamnei Violetta Petre şi domnului Ioan Grămadă, pentru emoţiile împărtşite împreună, dar şi pentru că m-au lăsat la urmă, să culeg aplauzele finale!
Sunt NEMULŢUMIT pentru că nu s-a prelungit durata taberei vreo săptămână...
Sunt total NEMULŢUMIT că nu m-a invitat Asociaţia la tabără mai devreme cu vreo 10-15 ani, pentru a-mi descoperi vocaţia! Am observat zilele trecute că mă aranjează mai mult postura de judecător, nu cea de prozator...
Mulţumesc pentru aplauze!
Vă îmbrăţişez pe toţi!
Ei bine, eu nu sunt mulţumit deplin!
Am sprijinit-o pe admirabila doamnă Rodean, oferindu-i fotografiile făcute de mine. Din nefericire, cele din aparatul prieteni mele încă nu le-am descărcat, dar sunt cuprinse aici, ca imagini, privelişti, obiective, chiar dacă sunt unghiuri diferite...
Am petrecut zile minunate în tabără, împreună cu ceilalţi tineri şi frumoşi participanţi şi invitaţi, deşi nu cunoşteam mai mult de două persoane: Mara şi Violetta!
Sosind dimineaţa, după puţină odihnă, am plecat împreună cu prietena mea să cunoaştem oraşul.Am întâlnit pe stradă, întâmplător, pe domnii Emilian Marcu şi Horia Zilieru. I-am oprit, recunoscându-i graţie pozelor de la unele evenimente ale Asociaţiei, ne-am prezentat şi ne-am îmbrăţişat, apoi am dialogat puţin, de parcă ne cunoşteam de mult timp. Gheaţa fusese spartă! Apoi am întâlnit grup mai mare, cu doamna Rodica şi alte doamne, toate bucuroase, toate încântător de amabile. Seara a fost bogată şi carnavalul ne-a adunat mai mult în hora prieteniei, iar câştigarea a două premii de cuplul TAUNUL, spune multe...
Restul, se cunoaşte. Materialele, fotografii şi filme, la care Doamna Rodean a muncit enorm ca să le ofere cât mai repede, sunt multe şi edificatoare.
Personal, mulţumesc din suflet doamnei Rodica Rodean pentru sprijinul direct şi concret oferit în editarea, transportarea şi lansarea romanului “Urme de dragoste”! M-a reprezentat excelent în tot ce înseamnă aceste activităţi şi m-a “repartizat”, pentru a vorbi publicului despre carte, unui om deosebit, poet admirabil, prieten vertical, competent şi sensibil la frumos. Acest OM este Emilian Marcu, poet şi scriitor, membru al USR, posesor al multor premii din ţară şi străinătate.
Îi mulţumesc sincer pentru curajul de a prezenta cartea unui necunoscut! Îi mulţumesc pentru prietenia manifestată şi încrederea investită în mine!
Aduc mulţumiri şi domnilor Horia Zilieru şi Liviu Apetroaie pentru amabilitate, prietenie dezinteresată, cordialitate şi sensibilitate, dar şi pentru impliocare în serile distractive şi nu numai!
Mulţumesc gazdei noastre, admirabila “ţigancă” şi actriţă, Gabriela Maxim, pentru condiţiile create, pentru meniul variat şi consistent, pentru costumul de emir şi judecător, pentru participarea de excepţie la momentele vesele!
Mulţumesc tuturor care au contribuit la organizarea şi desfăşurarea programului de tabără!
Mulţumesc oamenilor din Câmpulung Moldovenesc care au participat la evenimentele noastre, pentru sensibilitate la actul de cultură, amabilitate, ospitalitate!
Mulţumesc doamnei Violetta Petre şi domnului Ioan Grămadă, pentru emoţiile împărtşite împreună, dar şi pentru că m-au lăsat la urmă, să culeg aplauzele finale!
Sunt NEMULŢUMIT pentru că nu s-a prelungit durata taberei vreo săptămână...
Sunt total NEMULŢUMIT că nu m-a invitat Asociaţia la tabără mai devreme cu vreo 10-15 ani, pentru a-mi descoperi vocaţia! Am observat zilele trecute că mă aranjează mai mult postura de judecător, nu cea de prozator...
Mulţumesc pentru aplauze!
Vă îmbrăţişez pe toţi!
Marian Malciu- Mesaje : 262
Data de inscriere : 12/05/2011
Varsta : 78
Localizare : Slatina
Ce sa spun? ca inca nu mi-am revenit din visul numit Tabara " Dor de Bucovina"? Sau ca Rodica nu ar fi putut gasi un nume mai potrivit pentru tabara? Cu siguranta ne va fi dor de Bucovina si pentru peisajul de basm si pentru ospitalitatea distinsei noastre gazde, Gabi, care asa cum a scris Taunul, este o artista desavarsita, ne va fi dor de ambianta creata de suflete minunate care s-au impletit intr-un dans emotional permanent, care au format o "corola de minuni a lumii" cum spune un mare poet, o sa ne fie dor de serile minunate in care ne zambeau stelele luminand mai intens de fericire la privelistea pe care o ofereau 30 de oameni descatusati de grijile cotidiene, aflati in tabara prieteniei. Da, cu adevarat a fost tabara prieteniei, cu adevarat am participat la cea mai frumoasa lansare de carte, am trait fara sa exagerez, cele mai minunate zile din viata mea.
Toate acestea datorita unui Inger, pe nume Rodica Rodean, care, asa cum spune domnul Dan Petrescu( sa pun si eu ing?, ca si mie mi-ai dat o carte de vizita Dane, glumesc.), nu a prea avut timp sa traiasca pe deplin odihna acestei tabere, pentru ca a fost mereu atenta sa nu ne lipseasca nimic, a facut eforturi sa ne simtim pentru 8 zile in Paradis si imi permit sa spun ca -Ai reusit Rodica sa ne faci sa ne simtim in Paradis, Multumesc Rodica, multumesc Gabi Maxim pentru ospitalitatea desavarsita si pentru prietenia ta si nu in ultimul rand pentru Maura, care s-a adaptat extraordinar si e foarte fericita, multumesc tuturor participantilor care au facut posibil crearea unui ambient de premanenta sarbatoare, felicitari autorilor care au avut fericirea sa lanseze in tabara si nu in ultimul rand felicitari sponsorilor care au ajutat ca acest frumos vis sa devina realitate.
Toate acestea datorita unui Inger, pe nume Rodica Rodean, care, asa cum spune domnul Dan Petrescu( sa pun si eu ing?, ca si mie mi-ai dat o carte de vizita Dane, glumesc.), nu a prea avut timp sa traiasca pe deplin odihna acestei tabere, pentru ca a fost mereu atenta sa nu ne lipseasca nimic, a facut eforturi sa ne simtim pentru 8 zile in Paradis si imi permit sa spun ca -Ai reusit Rodica sa ne faci sa ne simtim in Paradis, Multumesc Rodica, multumesc Gabi Maxim pentru ospitalitatea desavarsita si pentru prietenia ta si nu in ultimul rand pentru Maura, care s-a adaptat extraordinar si e foarte fericita, multumesc tuturor participantilor care au facut posibil crearea unui ambient de premanenta sarbatoare, felicitari autorilor care au avut fericirea sa lanseze in tabara si nu in ultimul rand felicitari sponsorilor care au ajutat ca acest frumos vis sa devina realitate.
Marioara Visan- Mesaje : 551
Data de inscriere : 17/03/2011
Varsta : 68
Nu sunt multi oameni care sa-i promoveze pe altii. Numai oamenii adevarati au imboldul si, mai ales, curajul sa-i promoveze si pe ceilalti. Am admirat incredibila forta a doamnei Rodica Rodean, un om de spirit, altruista, animata mereu de dorinta inaltatoare ca toate cele 30 de persoane sa fie multumite si satisfacute asa cum le-a promis. Programul taberei nu a putut sa iasa decat perfect, datorita devotiunii si calitatilor ei de bun organizator.
Te admir Rodica Rodean pentru ceea ce ai facut mereu in cadrul acestei asociatii, ca ai avut curajul sa ,,luminezi calea,, celor care le-ai lansat cartile, fie numai pentru ca ,,le-ai pavat o mica cararuie, iar ei au transformat-o de cele mai multe ori in drum trainic.
Altii se aflau deja ,,departe,, dar au avut incredere in UNIVERSUL FRUMOS SI SIGUR creat de TINE si cei apropiati tie.
Am trait o experienta inedita dar foarte frumoasa. In ,,familia,, deja creata cu ocazia taberei de creatie a UNIVERSULUI PRIETENIEI, am cunoscut 30 de persoane cu caractere diferite dar de o frumusete interioara deosebita. Si acum regret ca nu am fost de la inceputul perioadei, dar timpul petrecut in mijlocul lor a fost atat de pretios si frumos, incat si ,,soarele a fost bucuros,, si nu s-a mai indurat sa plece din mijlocul nostru!
Prin prietenia ce ne-ai aratat-o, ai pretuirea mea si toata admiratia pentru tot ceea ce ai facut in aceasta TABARA MINUNATA.
Iti multumesc tie dar si persoanelor minunate care mi-au daruit clipe atat de frumoase,cunoscandu-le.
Cu pretuire si prietenie, verdealbastra,
Liliana
Te admir Rodica Rodean pentru ceea ce ai facut mereu in cadrul acestei asociatii, ca ai avut curajul sa ,,luminezi calea,, celor care le-ai lansat cartile, fie numai pentru ca ,,le-ai pavat o mica cararuie, iar ei au transformat-o de cele mai multe ori in drum trainic.
Altii se aflau deja ,,departe,, dar au avut incredere in UNIVERSUL FRUMOS SI SIGUR creat de TINE si cei apropiati tie.
Am trait o experienta inedita dar foarte frumoasa. In ,,familia,, deja creata cu ocazia taberei de creatie a UNIVERSULUI PRIETENIEI, am cunoscut 30 de persoane cu caractere diferite dar de o frumusete interioara deosebita. Si acum regret ca nu am fost de la inceputul perioadei, dar timpul petrecut in mijlocul lor a fost atat de pretios si frumos, incat si ,,soarele a fost bucuros,, si nu s-a mai indurat sa plece din mijlocul nostru!
Prin prietenia ce ne-ai aratat-o, ai pretuirea mea si toata admiratia pentru tot ceea ce ai facut in aceasta TABARA MINUNATA.
Iti multumesc tie dar si persoanelor minunate care mi-au daruit clipe atat de frumoase,cunoscandu-le.
Cu pretuire si prietenie, verdealbastra,
Liliana
Liliana Nastas Brătescu- Mesaje : 9
Varsta : 57
Ma simt marunt si sters
In al Prieteniei Univers
Si cred ca am gasit pricina
Sufletul mi-a ramas
in spatiu si in timp
cu Dor de Bucovina
In al Prieteniei Univers
Si cred ca am gasit pricina
Sufletul mi-a ramas
in spatiu si in timp
cu Dor de Bucovina
P.S
Cu aceasta ocazie asa cum a specificat Mara mi--am lansat si eu cartea de vizita...cu regret ca nu a avut grafica facuta de Liliana !!!
Cu aceasta ocazie asa cum a specificat Mara mi--am lansat si eu cartea de vizita...cu regret ca nu a avut grafica facuta de Liliana !!!
Fraţi, surori, mai mari şi mai mici, prieteni din aproape toată ţara, prezenţi pe meleaguri bucovinene sub egida Asociaţiei Universul Prieteniei, vă simt deja lipsa! Mi-aţi luat-o înaite cu toate mărturisirile, cu toate declaraţiile despre adevărul ce s-a produs cu noi şi pentru noi toţi. Nu sunt în stare să redau într-o manieră pur literară niciuna dintre toate întâlnirile şi evenimentele la care am participat, deşi memoria mi-a păstrat cu fidelitatea unui membru de familie, fiecare amănunt în parte. Am simţit emoţiile întregii perioade trăite pe meleaguri bucovinene, fiind pentru prima dată într-o astfel de tabără. Şi o spun cu riscul de a provoca zâmbete, dar mi-a plăcut enorm de mult această acţiune organizată de persoanele dragi mie din Asociaţia Universul Prieteniei. Nu trebuie să-ţi doreşti prea mult ceva, ca să ţi se realizeze. Contează cui te rogi,dacă eşti încrezător şi recunoscător. Eu m-am rugat lui Dumnezeu şi atunci când am întors faţa spre el, am simţit o bunătate de care nu vreau să mă mai lipsesc de ea. De data aceasta, dragostea, prietenia, omenia , bunătatea, a fost şi prin prezenţa tuturor celor care ne-au înconjurat. Ne-am bucurat de tot şi de toate, inclusiv gazdele acestui" templu de glorie" al moldovenilor.Lansările de carte a poeţilor: Violetta Petre, Ioan Grămadă, Marian Malciu, Mariana Bendou şi expoziţia de lucrări a artistei Liliana Năstas Brătescu au fost o adevărată revelaţie, cu prezentări la cel mai înalt nivel. Felicitări tuturor. Rămân de neuitat în sufletul şi gândurile noastre şi întâlnirea cu poeţii bucovineni, muzeele vizitate,lăcaşurile sfinte, toate încadrându-se spiritului de sărbătoare a oraşului Câmpulung Moldovenesc, cuprins de vraja "Sărbătorilor Bucovinei". Ne-a încântat vizita la Pensiune de către o parte din poeţii câmpulungeni: Mihai Burduja, I.Filipciuc, V. Sfârgheiu, Bodea, I. Grămadă care au citit din operele personale, provocând pe marii noştri poeţi din Iaşi; Horia Zilieru şi Emilian Marcu prezentând anumite locaţii cunoscute, cât şi discuţii despre poetul Mihai Eminescu care s-a jerfit, pentru al descoperi pe Ion Creangă, totuşi el ne-a lăsat o moştenire fenomenală. La mănăstirea Putna am mângâiat bustul lui Eminescu, poetul despre care I.L. Caragiale spunea: "Era o frumuseţe" şi avea aerul unui sfânt tânăr coborât dintr-o icoană.Mulţumim d-nei Gabriele Maxim, pentru costumele populare oferite, ne-a transformat în adevăraţi rapsozi pe meleagurile bucovinene. Orile de odihnă au fost epuizate prin fel de fel de preocupări de grup în care s-a simţit amprenta d-nei Rodica Rodean, preşedinta Asociaţiei Universul Prieteniei. Vă mulţumim din tot sufletul pentru tot ce aţi făcut pentru noi şi mai aveţi toate urările de bine alături de buchetul de flori, oferit de d-l Dan Petrescu. A fost magnific din toate punctele de vedere . Credinţa este mai mare decât realitatea. Şi este recunoscătoare unui singur adevăr. Şi acest adevăr este Dumnezeu. Doamne, ajută-ne !
Mulţumesc frumos, Raul pentru menţiunea specială!
Mulţumesc tuturor celor cu care am împărţit bucuria unor zile absolut superbe şi unor nopţi în care nu ne puteam opri din râs; cu Mara, care a dormit în pat cu mine, cu Magda şi Luminiţa, colegele de cameră, ne-am debarasat de orice griji şi am făcut nopţi albe, hohotind ca nişte copii...toată tabăra răsuna de glasurile noastre...
Mulţumesc Marian şi Silvia pentru braţele deschise!
La primul divorţ, îl voi chema ca judecător pe Marian care este desăvârşit în această postură...
Mulţumesc, Gabrielei, gazda noastră minunată, o femeie puternică, plină de viaţă care a ştiut să ne facă să ne simţim ca acasă...Cu siguranţă că ne vom întoarce acolo...
Mulţumesc domnilor Horia Zilieru şi Emilian Marcu , că au fost alături de noi în fiecare clipă!
Lansarea cărţii mele a fost specială , în primul rând prin participarea acestor mari oameni de cultură şi prin prezentarea cărţii mele de către domnul Zilieru care mi-a scris şi post -faţa!
Mulţumesc Icăi şi lui Nicu Stancu pentru surpriza de a veni la lansare, de asemenea Marianei Stratulat care mi-a declanşat amintiri plăcute , dar dureroase...
Mulţumesc frumos , Lilianei Nastas Brătescu, fiinţa geamănă mie, iubitoare de verde şi albastru care mi-a înfrumuseţat cartea dându-i magie prin grafica de excepţie şi coperta violetă, culoare care mă reprezintă...
Şi nu în ultimul rând mulţumesc dragei mele prietene Rodica Rodean, un om special, cu o mare putere de muncă şi dăruire, un om perfecţionist, care , mie personal nu mi-a adus decât împliniri de vise şi bucurii!
Să-i dea Domnul sănătate şi noroc, mai ales că acum este şi bunică...o bunică tânără şi grijulie!
Vă mulţumesc din suflet tuturor celor care mă iubiţi, căci eu vă iubesc şi îmi doresc să mai petrecem împreună şi la anul într-o tabără la fel de minunată ca cea de la Câmpulung Moldovenesc...
Încă sunt cu sufletul călător, printre paltinii pădurilor Rarăului, înconjurată de zâmbetele voastre...
Mă doare dorul de voi!
Cu iubire, Vio
Mulţumesc tuturor celor cu care am împărţit bucuria unor zile absolut superbe şi unor nopţi în care nu ne puteam opri din râs; cu Mara, care a dormit în pat cu mine, cu Magda şi Luminiţa, colegele de cameră, ne-am debarasat de orice griji şi am făcut nopţi albe, hohotind ca nişte copii...toată tabăra răsuna de glasurile noastre...
Mulţumesc Marian şi Silvia pentru braţele deschise!
La primul divorţ, îl voi chema ca judecător pe Marian care este desăvârşit în această postură...
Mulţumesc, Gabrielei, gazda noastră minunată, o femeie puternică, plină de viaţă care a ştiut să ne facă să ne simţim ca acasă...Cu siguranţă că ne vom întoarce acolo...
Mulţumesc domnilor Horia Zilieru şi Emilian Marcu , că au fost alături de noi în fiecare clipă!
Lansarea cărţii mele a fost specială , în primul rând prin participarea acestor mari oameni de cultură şi prin prezentarea cărţii mele de către domnul Zilieru care mi-a scris şi post -faţa!
Mulţumesc Icăi şi lui Nicu Stancu pentru surpriza de a veni la lansare, de asemenea Marianei Stratulat care mi-a declanşat amintiri plăcute , dar dureroase...
Mulţumesc frumos , Lilianei Nastas Brătescu, fiinţa geamănă mie, iubitoare de verde şi albastru care mi-a înfrumuseţat cartea dându-i magie prin grafica de excepţie şi coperta violetă, culoare care mă reprezintă...
Şi nu în ultimul rând mulţumesc dragei mele prietene Rodica Rodean, un om special, cu o mare putere de muncă şi dăruire, un om perfecţionist, care , mie personal nu mi-a adus decât împliniri de vise şi bucurii!
Să-i dea Domnul sănătate şi noroc, mai ales că acum este şi bunică...o bunică tânără şi grijulie!
Vă mulţumesc din suflet tuturor celor care mă iubiţi, căci eu vă iubesc şi îmi doresc să mai petrecem împreună şi la anul într-o tabără la fel de minunată ca cea de la Câmpulung Moldovenesc...
Încă sunt cu sufletul călător, printre paltinii pădurilor Rarăului, înconjurată de zâmbetele voastre...
Mă doare dorul de voi!
Cu iubire, Vio
VA MULTUMESC !!!....multumesc ptr comentarii, multumesc pentru flori, multumesc ptr fotografii, multumesc ptr randurile minunate scrise .
Va marturisesc ca am avut mari emotii cu aceasta tabara intrucat am vrut sa fie una de exceptie datorita a doua motive: primul- reveneam dupa multi ani pe meleagurile copilariei mele, in orasul Campulung care a implinit 600 de ani de atestare documentara, si al doilea- aveau sa fie alaturi de mine prietenii din asociatie.
Dumnezeu m-a plamadit gresit-sunt o perfectionista si poate datorita acestui lucru mai gresesc uneori si mai supar pe cate cineva. Imi cer iertare.
Nici nu va inchipuiti ce mult ma bucur ca v-ati simtit bine . Randurile scrise de voi rasplatesc toata munca de 3 luni, noptile nedormite si stresul
Acum realizez ca a fost o tabara reusita, cu o atmosfera calda si prieteneasca. Nu reauseam daca nu aveam alaturi de mine un om care m-a ajutat mult (Mălăşincă Dumitru) si pe Gabriela Maxim care a fost o gazda minunata. Le multumesc frumos.
Va multumesc ca ati venit cu sufletul deschis, cu inocenta copilariei si ati intrat de multe ori in jocul propus de Gabi, dar va multumesc si pentru maturitatea de care ati dat dovada la lansarea de carte, colocvii si interviuri.
Simt inca un gust amar ca unii dintre cei inscrisi initial au renuntat….sunt suparata ca nu au beneficiat si ei de minunatiile pe care le-a oferit aceasta tabara: plaiurile bucovinene, oamenii, prietenii si actiunile organizate de catre asociatie.
Dar…exista si un dar…in mod cert vom continua acest obicei si daca ne ajuta bunul Dumnezeu ne vom intalni si in 2012 intr- o alta tabara
Va marturisesc ca am avut mari emotii cu aceasta tabara intrucat am vrut sa fie una de exceptie datorita a doua motive: primul- reveneam dupa multi ani pe meleagurile copilariei mele, in orasul Campulung care a implinit 600 de ani de atestare documentara, si al doilea- aveau sa fie alaturi de mine prietenii din asociatie.
Dumnezeu m-a plamadit gresit-sunt o perfectionista si poate datorita acestui lucru mai gresesc uneori si mai supar pe cate cineva. Imi cer iertare.
Nici nu va inchipuiti ce mult ma bucur ca v-ati simtit bine . Randurile scrise de voi rasplatesc toata munca de 3 luni, noptile nedormite si stresul
Acum realizez ca a fost o tabara reusita, cu o atmosfera calda si prieteneasca. Nu reauseam daca nu aveam alaturi de mine un om care m-a ajutat mult (Mălăşincă Dumitru) si pe Gabriela Maxim care a fost o gazda minunata. Le multumesc frumos.
Va multumesc ca ati venit cu sufletul deschis, cu inocenta copilariei si ati intrat de multe ori in jocul propus de Gabi, dar va multumesc si pentru maturitatea de care ati dat dovada la lansarea de carte, colocvii si interviuri.
Simt inca un gust amar ca unii dintre cei inscrisi initial au renuntat….sunt suparata ca nu au beneficiat si ei de minunatiile pe care le-a oferit aceasta tabara: plaiurile bucovinene, oamenii, prietenii si actiunile organizate de catre asociatie.
Dar…exista si un dar…in mod cert vom continua acest obicei si daca ne ajuta bunul Dumnezeu ne vom intalni si in 2012 intr- o alta tabara
Rodica Rodean- Mesaje : 1506
Data de inscriere : 16/03/2011
Subiecte similare
» IMPRESII SI COMENTARII -Tabăra de creaţie şi recreaţie de la Câmpulung Moldovenesc
» Comentarii si fotografii- Tabăra de creaţie şi recreaţie- Avrig, Edenul Transilvănean, 24-29 iulie 2012
» Toamnă Bucovineană, 12-13 octombrie 2012
» PROIECT-TABĂRA DE CREAŢIE ŞI RECREAŢIE AVRIG, EDENUL TRANSILVĂNEAN
» Tabără de creaţie şi recreaţie:Botoşani–plai eminescian, ziua 6
» Comentarii si fotografii- Tabăra de creaţie şi recreaţie- Avrig, Edenul Transilvănean, 24-29 iulie 2012
» Toamnă Bucovineană, 12-13 octombrie 2012
» PROIECT-TABĂRA DE CREAŢIE ŞI RECREAŢIE AVRIG, EDENUL TRANSILVĂNEAN
» Tabără de creaţie şi recreaţie:Botoşani–plai eminescian, ziua 6
Universul Prieteniei :: ASOCIAŢIA UNIVERSUL PRIETENIEI IAŞI :: Tabere de creaţie :: Tabăra de creaţie şi recreaţie- Dor de Bucovina- Câmpulung Moldovenesc
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 03, 2017 11:37 pm Scris de Mihai LEONTE
» Buna! cum mai esti tu astazi?
Mier Sept 14, 2016 8:10 pm Scris de Rodica Rodean
» Titi Nechita
Sam Iul 16, 2016 4:40 am Scris de Titi Nechita
» Tabăra de creaţie şi recreaţiei: Botoşani-plai eminescian, ziua 1
Mar Apr 12, 2016 5:42 am Scris de Admin
» Tabără de creaţie şi recreaţie:Botoşani – plai eminescian, ziua 2
Mar Apr 12, 2016 5:38 am Scris de Admin