Ultimele subiecte
Căutare
Zilele Ateneului Tătăraşi Editia a II-a 21 - 29 APRILIE 2012
5 participanți
Pagina 1 din 1
Zilele Ateneului Tătăraşi Editia a II-a 21 - 29 APRILIE 2012
26 aprilie 2012
15.00 – Lecţiuni de dansu – cursuri de dans pentru publicul ieşean: dansul Romana, organizat în parteneriat cu Asociaţia Coconiţe.
16.00 Concurs de şah Cupa Ateneului Tatarasi organizat de clubul de sah al Ateneului Tătăraşi pentru prescolari.
27 aprilie 2012
15.00 Concurs de şah Cupa Ateneului Tatarasi organizat de clubul de sah al Ateneului Tătăraşi pentru clasele I-IV.
17.00 Simultan de şah sustinut de maestrul international Lucian Filip
19.00 – Spectacol de teatru Check-in regia Radu Ghilaş
28 aprilie 2012
10.00 – Spectacol Cenaclu Spune Ceva.
19.00 – Spectacol de teatru 1984 regia Adrian Buliga;
29 aprilie 2012
11.00 – Spectacol de divertisment Micile vedete , susţinut de cluburile Ateneului Tătăraşi – dans .
16.00 – Spectacol folcloric pentru închiderea proiectului Zilele Ateneului Tătăraşi 2012, invitaţi: Ansamblul folcloric de dansuri populare Stejărelul şi Ansamblul Rotaria.
18.30 – Gala Ateneului Tătăraşi – ediţia a II-a. In cadrul acestui eveniment va avea loc festivitatea de premiere a colaboratorilor artistici ai intituţiei (actori, regizori, profesori ai cluburilor) ce au desfasurat diferite activitati artistice pe parcursul anului 2011. Festivitatea va fi insotita de doua momente muzicale oferite de Ansamblul de Suflători NOVA MUSICA VIVA al Filarmonicii de stat Moldova;
Re: Zilele Ateneului Tătăraşi Editia a II-a 21 - 29 APRILIE 2012
Mulţumesc! Mă gândesc să merg mâine la ora 17 la spectacolul susţinut de Ansamblul "Coconiţe" şi vineri la ora 17 să particip la simultanul de şah.
Ovidiu Raul Vasiliu- Mesaje : 956
Data de inscriere : 06/04/2011
Varsta : 49
Localizare : Iasi
„Lecţiuni de dansu”
Coordonatorii proiectului „Lectiuni de dansu” sunt Lavinia Raileanu, presedinte al Asociatiei de Arta si Traditie „Coconite” si coregraf al Ansamblului de dansuri experimentale „Coconite” si directorul Ateneului Tatarasi dr. Liviu Bratescu.
Invitati: Cristina Seitz- muzeograf Casa Muresenilor din Brasov, Lorena Domocos- conservator Casa Muresenilor din Brasov, Constantin Raileanu- compozitor, muzicolog si dirijor al formatiei vocal-instrumentala de muzica veche Anton Pann din Bucuresti, Petre Susu- coregraf al Ansamblului Doina Carpatilor din cadrul Casei de Cultura a Studentilor, Iasi, Victor Munteanu- sef la Muzeul Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal National Moldova Iasi, Gabriela Muscalu - profesor de istorie, Iulian Teodoru - ceramist.
„Lectiuni de dansu” este o continuare a proiectului „Romana” initiat de catre Muzeul Casa Muresenilor din Brasov in parteneriat cu Opera Brasov, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Brasov, Asociatia Culturala Germano-Romana „Romanima”, Nürnberg, finantat de catre Administratia Fondului Cultural National.
Lavinia Răileanu, Lorena Domocos, Victor Munteanu, Constantin Răileanu, Cristina Seitz
Invitati: Cristina Seitz- muzeograf Casa Muresenilor din Brasov, Lorena Domocos- conservator Casa Muresenilor din Brasov, Constantin Raileanu- compozitor, muzicolog si dirijor al formatiei vocal-instrumentala de muzica veche Anton Pann din Bucuresti, Petre Susu- coregraf al Ansamblului Doina Carpatilor din cadrul Casei de Cultura a Studentilor, Iasi, Victor Munteanu- sef la Muzeul Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal National Moldova Iasi, Gabriela Muscalu - profesor de istorie, Iulian Teodoru - ceramist.
„Lectiuni de dansu” este o continuare a proiectului „Romana” initiat de catre Muzeul Casa Muresenilor din Brasov in parteneriat cu Opera Brasov, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Brasov, Asociatia Culturala Germano-Romana „Romanima”, Nürnberg, finantat de catre Administratia Fondului Cultural National.
Lavinia Răileanu, Lorena Domocos, Victor Munteanu, Constantin Răileanu, Cristina Seitz
Dansatorii si invitaţii
Rodica Rodean- Mesaje : 1506
Data de inscriere : 16/03/2011
Varsta : 71
Minunat! Mi-ar fi plăcut să trăiesc în secolul XIX, când se dansa aşa şi se trăia cu mai multă decenţă decât azi.
Ovidiu Raul Vasiliu- Mesaje : 956
Data de inscriere : 06/04/2011
Varsta : 49
Expozitia "ROMANA"
Expozitia "ROMANA"
Micile vedete
Micile vedete
NOVA MUSICA VIVA
Ansamblul de Suflători NOVA MUSICA VIVA
al Filarmonicii de stat Moldova
NOVA MUSICA VIVA - 29 aprilie 2012
al Filarmonicii de stat Moldova
NOVA MUSICA VIVA - 29 aprilie 2012
Ultima editare efectuata de catre Rodica Rodean in Dum Apr 29, 2012 9:17 am, editata de 2 ori
Gala Ateneului Tătăraşi – ediţia a II-a.
Gala Ateneului Tătăraşi – ediţia a II-a
In cadrul acestui eveniment a avut loc festivitatea de premiere a colaboratorilor artistici ai intituţiei (actori, regizori, profesori ai cluburilor) ce au desfasurat diferite activitati artistice pe parcursul anului 2011.
Gala Ateneului Tătăraşi – ediţia a II--Liviu Brătescu
Ultima editare efectuata de catre Rodica Rodean in Dum Apr 29, 2012 9:18 am, editata de 2 ori
Gala Ateneului Tătăraşi – ediţia a II-a.
Liliana Nastas Brătescu, Mariea Boz şi Ofelia Huţul - artişti plastici premiaţi
Ofelia Huţul
Liliana, Radu şi Rodica
Felicitari iesenilor pentru mentinerea traditilor cultural artistice si sportului mintii...intr-o perioada cand banul face legea in aceasta tara...spiritul trecand pe ultimul plan.
PETRESCU DAN- Mesaje : 583
Data de inscriere : 10/04/2011
Varsta : 77
Localizare : Craiova
Re; Zilele Ateneului
Felicitari organizatorilor, participantilor si in mod deosebit castigatorilor. D_nei Liliana Nastas Bratescu, d_nei Ofelia Hutul si d_nei Maria Boz, felicitari pentru diploma primita, aveti toate aprecierile noastre. Multumim d_nei Rodica Rodean pentru filmari, de a ne prezenta si noua acest important eveniment.Cu mult drag.
Subiecte similare
» „ZILELE ATENEULUI TATARASI”
» Benzi desenate la Ateneul Tătăraşi, 5-6 aprilie 2012
» CONCURSUL NAŢIONAL „ION CREANGĂ“ DE CREAŢIE LITERARĂ – POVEŞTI IAŞI, 8 aprilie 2012 (ediţia a XX-a)
» Târgul Ateneului Tătăraşi -10-11 septembrie 2011
» 24 ianuarie 2012 la Ateneul Tatarasi-Iasi
» Benzi desenate la Ateneul Tătăraşi, 5-6 aprilie 2012
» CONCURSUL NAŢIONAL „ION CREANGĂ“ DE CREAŢIE LITERARĂ – POVEŞTI IAŞI, 8 aprilie 2012 (ediţia a XX-a)
» Târgul Ateneului Tătăraşi -10-11 septembrie 2011
» 24 ianuarie 2012 la Ateneul Tatarasi-Iasi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 03, 2017 11:37 pm Scris de Mihai LEONTE
» Buna! cum mai esti tu astazi?
Mier Sept 14, 2016 8:10 pm Scris de Rodica Rodean
» Titi Nechita
Sam Iul 16, 2016 4:40 am Scris de Titi Nechita
» Tabăra de creaţie şi recreaţiei: Botoşani-plai eminescian, ziua 1
Mar Apr 12, 2016 5:42 am Scris de Admin