Ultimele subiecte
Căutare
27 iulie 2012- Biblioteca orăşenească Avrig- Lansări de carte
Universul Prieteniei :: ASOCIAŢIA UNIVERSUL PRIETENIEI IAŞI :: Tabere de creaţie :: Tabăra de creaţie şi recreaţie- Avrig, Edenul Transilvănean
Pagina 1 din 1
27 iulie 2012- Biblioteca orăşenească Avrig- Lansări de carte
-Noi, fără noi- Lavinia Stoişor, Grafica şi coperta-Radu Vasile Chialda, Editura RCV Publishing, Avrig, 2012, Prezintă dr. Radu Vasile Chialda
-Lacrima tăcerii-Violetta Petre, Grafica şi coperta -Liliana Nastas Bratescu, volum de poezie, Editura Pim, Iaşi, 2012 , Prezintă poetul Horia Zilieru, membru USR
- Despre îngeri- La taclale- Ramona Elena Dună şi Radu Vasile Chialda, Editura RCV Publishing, Avrig, 2012, Prezintă conf.univ. dr. Anca Sîrghie, membru USR
- Dor de Bucovina-Marian Malciu, fotografii- Rodica Rodean, roman, Editura PIM, Iaşi, 2012, Prezintă scriitorul Emilian Marcu- membru USR
-Lacrima tăcerii-Violetta Petre, Grafica şi coperta -Liliana Nastas Bratescu, volum de poezie, Editura Pim, Iaşi, 2012 , Prezintă poetul Horia Zilieru, membru USR
- Despre îngeri- La taclale- Ramona Elena Dună şi Radu Vasile Chialda, Editura RCV Publishing, Avrig, 2012, Prezintă conf.univ. dr. Anca Sîrghie, membru USR
- Dor de Bucovina-Marian Malciu, fotografii- Rodica Rodean, roman, Editura PIM, Iaşi, 2012, Prezintă scriitorul Emilian Marcu- membru USR
Autografe
Violetta Petre
Lavinia Stoisor
Radu Vasile Chialda
Marian Malciu
FILME LANSARI
LAVINIA STOIŞOR
Lansare de carte--Noi, fără noi- Lavinia Stoişor-prezintă Radu Vasile Chalda
VIOLETTA PETRE
Lansare de carte-Lacrima tăcerii-Violetta Petre- prezintă Horia Zilieru
RADU VASILE CHIALDA – RAMONA ELENA DUNĂ
Lansare de carte- Despre îngeri- La taclale-Radu Vasile Chialda şi Ramona Elena Dună
MARIAN MALCIU
Lansare de carte- Dor de Bucovina-Marian Malciu- prezintă Emilian Marcu
Rodica Rodean- Mesaje : 1506
Data de inscriere : 16/03/2011
Varsta : 71
Localizare : Iasi
Subiecte similare
» 28 iulie 2014 - lansări de carte la Biblioteca Estivală din Parcul „Mihai Eminescu“
» 26 iulie 2012 -Lansări de carte, recital de poezie şi întâlnirea cu asociaţia Artgothica
» 27 iulie 2012- Muzeul Avrig
» 25 iulie 2012--Întâlnire cu avrigenii, vizitarea oraşului Avrig
» Comentarii si fotografii- Tabăra de creaţie şi recreaţie- Avrig, Edenul Transilvănean, 24-29 iulie 2012
» 26 iulie 2012 -Lansări de carte, recital de poezie şi întâlnirea cu asociaţia Artgothica
» 27 iulie 2012- Muzeul Avrig
» 25 iulie 2012--Întâlnire cu avrigenii, vizitarea oraşului Avrig
» Comentarii si fotografii- Tabăra de creaţie şi recreaţie- Avrig, Edenul Transilvănean, 24-29 iulie 2012
Universul Prieteniei :: ASOCIAŢIA UNIVERSUL PRIETENIEI IAŞI :: Tabere de creaţie :: Tabăra de creaţie şi recreaţie- Avrig, Edenul Transilvănean
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 03, 2017 11:37 pm Scris de Mihai LEONTE
» Buna! cum mai esti tu astazi?
Mier Sept 14, 2016 8:10 pm Scris de Rodica Rodean
» Titi Nechita
Sam Iul 16, 2016 4:40 am Scris de Titi Nechita
» Tabăra de creaţie şi recreaţiei: Botoşani-plai eminescian, ziua 1
Mar Apr 12, 2016 5:42 am Scris de Admin
» Tabără de creaţie şi recreaţie:Botoşani – plai eminescian, ziua 2
Mar Apr 12, 2016 5:38 am Scris de Admin