Ultimele subiecte
Căutare
21 iulie 2013, Prima zi de tabără
Universul Prieteniei :: ASOCIAŢIA UNIVERSUL PRIETENIEI IAŞI :: Tabere de creaţie :: Tabăra de creaţie şi recreaţie: Piatra Neamţ- locul unde răsare bucuria
Pagina 1 din 1
21 iulie 2013, Prima zi de tabără
Primirea oaspeţilor - Rodica Rodean distribuie mapele de tabără care conţin urarea de bun venit, flayere cu programul taberei şi câteva materiale referitoare la obiectivele turistice din zonă
Bine aţi venit!
Horia Zilieru
Emilian Marcu
Miora Bahna
Maria Oprea
Mihaela Zânica şi Florin Buciuleac
Mihai Zaborilă
Nela Costin
Doiniţa Cristea
Maria şi Vasile Anton
Magda Paşca
Ludmila Grama
Valentina Postolachi
Liliana Todiraşcu
Elena Păduraru
Elena Prepeliţă
Carmen Prepeliţă
Cristian Harnău
Liliana Albu
Carmen Marcean
Marian Malciu
Bine aţi venit!
Bine aţi venit în oraşul care, pentru frumuseţea lui, şi-a primit binemeritatul renume de Perlă a Moldovei sau Locul unde răsare bucuria. Fiţi bine veniţi în ţinutul de numele căruia se leagă neuitatele Amintiri din copilărie; fiţi bine veniţi pe drumurile de munte pe care, altădată, a umblat şi neobositul admirator al frumuseţilor acestor locuri, scriitorul Calistrat Hogaş; fiţi bine veniţi pe tărâmul Neamţului, zona considerată cu cele mai multe lăcaşuri sfinte pe metru pătrat din lume; fiţi bine veniţi pe aceste meleaguri unde veţi avea ocazia să admiraţi nenumărate frumuseţi naturale care şi-au găsit ecou de-a lungul veacurilor în legende, poezii populare, basme şi proverbe.
Această parte a României este un blazon al existenţei ancestrale a românului, unde istoria, credinţa şi cultura s-au înrudit secular, formând o carte de vizită a acestui ţinut, a acestui popor.
Asociaţia „Universul Prieteniei” îşi propune să aducă membri ei cât mai aproape de locaţii mirifice româneşti, care să stimuleze creativitatea şi să încânte sufletul artistic, iar după ce în anii anteriori au fost organizate astfel de tabere la Muncel, Mahmudia, Câmpulung Moldovenesc şi Avrig, anul acesta ne-am îndreptat atenţia asupra meleagurilor nemţene.
Sper ca fiecare clipă petrecută în tabără să se adune într-un şirag al amintirilor preţioase, ce nu vor fi uitate niciodată şi care vă vor readuce deseori în Universul Prieteniei.
Această parte a României este un blazon al existenţei ancestrale a românului, unde istoria, credinţa şi cultura s-au înrudit secular, formând o carte de vizită a acestui ţinut, a acestui popor.
Asociaţia „Universul Prieteniei” îşi propune să aducă membri ei cât mai aproape de locaţii mirifice româneşti, care să stimuleze creativitatea şi să încânte sufletul artistic, iar după ce în anii anteriori au fost organizate astfel de tabere la Muncel, Mahmudia, Câmpulung Moldovenesc şi Avrig, anul acesta ne-am îndreptat atenţia asupra meleagurilor nemţene.
Sper ca fiecare clipă petrecută în tabără să se adune într-un şirag al amintirilor preţioase, ce nu vor fi uitate niciodată şi care vă vor readuce deseori în Universul Prieteniei.
Rodica Rodean - preşedinte
Horia Zilieru
Emilian Marcu
Miora Bahna
Maria Oprea
Mihaela Zânica şi Florin Buciuleac
Mihai Zaborilă
Nela Costin
Doiniţa Cristea
Maria şi Vasile Anton
Magda Paşca
Ludmila Grama
Valentina Postolachi
Liliana Todiraşcu
Elena Păduraru
Elena Prepeliţă
Carmen Prepeliţă
Cristian Harnău
Liliana Albu
Carmen Marcean
Marian Malciu
Prezentarea volumului "Amintiri vesele şi glumiţe lirice (unele aproape epigrame inspirate din culisele operei)", de Mihai Zaborilă - regizor operă
Mihai Zaborilă a dat semnalul de începere la primul spectacol de la Opera din Iaşi la 3 noiembrie 1956, iar în cei peste 50 ani de activitate a notat şi câteva întâmplări hazlii din lumea operei, pe care le-a prezentat si participanţilor la tabără.
Rodica Rodean- Mesaje : 1506
Data de inscriere : 16/03/2011
Varsta : 71
Localizare : Iasi
Subiecte similare
» 23 iulie 2013, Prezentări de carte şi CD
» 25 iulie 2013, Acordarea de diplome
» 26 iulie 2013, Valori etnomuzicologice nemtene
» 25 iulie 2013, CARNAVAL
» Momente de recreaţie 21 - 27 iulie 2013
» 25 iulie 2013, Acordarea de diplome
» 26 iulie 2013, Valori etnomuzicologice nemtene
» 25 iulie 2013, CARNAVAL
» Momente de recreaţie 21 - 27 iulie 2013
Universul Prieteniei :: ASOCIAŢIA UNIVERSUL PRIETENIEI IAŞI :: Tabere de creaţie :: Tabăra de creaţie şi recreaţie: Piatra Neamţ- locul unde răsare bucuria
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 03, 2017 11:37 pm Scris de Mihai LEONTE
» Buna! cum mai esti tu astazi?
Mier Sept 14, 2016 8:10 pm Scris de Rodica Rodean
» Titi Nechita
Sam Iul 16, 2016 4:40 am Scris de Titi Nechita
» Tabăra de creaţie şi recreaţiei: Botoşani-plai eminescian, ziua 1
Mar Apr 12, 2016 5:42 am Scris de Admin
» Tabără de creaţie şi recreaţie:Botoşani – plai eminescian, ziua 2
Mar Apr 12, 2016 5:38 am Scris de Admin