Ultimele subiecte
Căutare
15 iunie 2013- Ruginoasa- Poeţii şi cărţile lor- Horia Zilieru şi Emilian Marcu - prezentare de carte Marian Malciu
Universul Prieteniei :: ASOCIAŢIA UNIVERSUL PRIETENIEI IAŞI :: ACTIVITĂŢI ŞI EVENIMENTE ORGANIZATE DE ASOCIAŢIA UNIVERSUL PRIETENIEI
Pagina 1 din 1
15 iunie 2013- Ruginoasa- Poeţii şi cărţile lor- Horia Zilieru şi Emilian Marcu - prezentare de carte Marian Malciu
Ultima editare efectuata de catre Rodica Rodean in Lun Iun 17, 2013 10:13 am, editata de 3 ori
Rodica Rodean- Mesaje : 1506
Data de inscriere : 16/03/2011
Varsta : 71
Localizare : Iasi
Re: 15 iunie 2013- Ruginoasa- Poeţii şi cărţile lor- Horia Zilieru şi Emilian Marcu - prezentare de carte Marian Malciu
Prezentare de carte – Captiv pe tărâmul copilăriei
Maria Pavel, Rodica Rodean, Horia Zilieru,
Emilian Marcu, Marian Malciu
MARIA PAVEL - RUGINOASA, 15 iunie 2013
Emilian Marcu prezintă volumul
Ultima editare efectuata de catre Rodica Rodean in Lun Iun 17, 2013 10:01 am, editata de 2 ori
Re: 15 iunie 2013- Ruginoasa- Poeţii şi cărţile lor- Horia Zilieru şi Emilian Marcu - prezentare de carte Marian Malciu
Poeţii şi cărţile lor – Horia Zilieru şi Emilian Marcu
Horia Zilieru
Horia Zilieru, Ruginoasa, 15 iunie 2013
Emilian Marcu
Emilian Marcu, Ruginoasa, 15 iunie 2013
Preot Protopop Pavel Postolache
Horia Zilieru
Horia Zilieru, Ruginoasa, 15 iunie 2013
Emilian Marcu
Emilian Marcu, Ruginoasa, 15 iunie 2013
Preot Protopop Pavel Postolache
Ultima editare efectuata de catre Rodica Rodean in Lun Iun 17, 2013 10:09 am, editata de 3 ori
Muzică populara cu Petronela Adumitroaie,
eleva la Liceul Pedagogic-Iasi.
eleva la Liceul Pedagogic-Iasi.
Petronela Adumitroaie, Ruginoasa, 15 iunie 2013
Ultima editare efectuata de catre Rodica Rodean in Lun Iun 17, 2013 9:59 am, editata de 1 ori
Ultima editare efectuata de catre Rodica Rodean in Lun Iun 17, 2013 9:54 am, editata de 1 ori
Ultima editare efectuata de catre Rodica Rodean in Lun Iun 17, 2013 10:08 am, editata de 1 ori
Discuţii libere
Pr Pavel şi Emilian Marcu
Maria Pavel , Horia Zilieru şi Emilian Marcu
Maria Pavel, Mioara Bahna, Magda Paşca
Mioara Bahna, Rodica Rodean, Horia Zilieru, Emilian Marcu
Elena şi Carmen Prepeliţă şi poetul Horia Zilieru
Mioara Bahna, Emilian Marcu, Marian Malciu
Maria Pavel şi Emilian Marcu
Doina Bazgan şi Marian Malciu
Mioara Bahna şi Marian Malciu
Magda Paşca şi Marian Malciu
Horia Zilieru şi Carmen Prepeliţă
Maria Pavel şi Carmen Prepeliţă
Elena Prepeliţă şi familia Sîrbu
Rodica Rodean, Marian Malciu, Doina Bazgan, Maria Pavel, Pr. Pavel Pavel
La Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Ruginoasa
Familia Pavel
Maria Pavel şi Emilian Marcu
Pr Pavel Pavel şi poetul Horia Zilieru
Doina Bazgan şi Marian Malciu
Doina Bazgan Andrei – realizator emisiuni la Radio Iaşi şi Radio România Cultural
Pr Pavel Pavel impreuna cu Doina Bazgan şi Horia Zilieru
Interviu cu părintele
Maria Pavel şi Horia Zilieru
Comentariul Doamnei Maria Pavel de pe Facebook
Doamna Rodica Rodean,ne-ati adus atata bucurie prin prezenta dvs si a oaspetilor cu care ati venit la noi!Am spus si repet...Privesc pozele si inca nu-mi vine sa cred ca totul s-a intamplat,ca ati venit,ca ne-am bucurat impreuna.Va multumesc in numele meu si al tuturor celor implicati in acest eveniment ca ati adus aici oameni atat de speciali care au impartasit cu noi atat de firesc,de natural, un moment pe care noi l-am oferit cu drag..Ziua aceasta a avut intreita semnificatie:aceea de a reuni oameni care simt ca e nevoie ca frumosul din cuvinte sa fie impartasit cu bucurie,ca ,iata,ne putem cinsti poetii,atat cei ce au trecut de granita viului cat si de cei ce astazi inca ne pot transmite emotii estetice si,nu in ultimul rand,pentru ca se reunesc concetatenii,fie ca se cunosc intre ei sau nu s-au vazut vreodata dar pot comunica in spirit si Cuvant.Incet,incet lucrurile se misca,aceasta comuna are oameni deosebiti care chiar doresc sa impartaseasca din ceea ce simt.Centrul Cultural s-a realizat cu efort conjugat ,cu ravna si daruire si s-a dovedit a fi un loc in care evenimentul cultural se intampla.Multumim si pe aceasta cale doamnei directoare Cristina Axinia,domnului primar Morau Ionel care si-au dat concursul ca un astfel de eveniment sa fie posibil si, nu in ultimul rand, tuturor colegilor mei de la toate scolile care au ales sa ma sustina,sa ma incurajeze si sa-mi fie alaturi.De altfel nu a fost singurul eveniment desfasurat aici si speram sa continue mereu pentru ca este nevoie de aceasta efervescenta spirituala.Sper sa ramana o amintire placuta !
Am acceptat cu mare drag sa venim la Ruginoasa si sa participam la eveniment. Am gasit aici oameni minunati, talentati si insetati de cultura. Multiumesc familiei Pavel precum si celor care au contribuit la organizarea unui eveniment pe care nu-l vom uita curand: cadre didactice, elevi, autoritati. Multumesc scriitorilor Horia Zilieru, Emilian Marcu si Marian Malciu. Multumesc si membrilor asociatiei, cotizanti si simpatizanti, care ne-au fost alaturi. Finalul acestei intalniri, vizita la Biserica "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" a lasat in sufletul tuturor o amintire de neuitat. Sa va dea Bunul Dumnezeu sanatate. Doamne ajuta !
Subiecte similare
» 20 iunie 2013, Lansare de carte- Mariana Rogoz Stratulat-IREAL
» 12 octombrie 2013, Lansare de carte- Celei ce nu mai este, de Marian Malciu
» 23 Mai 2013 - Gala Oameni pentru Iasi- Horia Zilieru
» 1 iunie 2014 -lansare de carte la Ruginoasa
» Ovidiu Raul Vasiliu
» 12 octombrie 2013, Lansare de carte- Celei ce nu mai este, de Marian Malciu
» 23 Mai 2013 - Gala Oameni pentru Iasi- Horia Zilieru
» 1 iunie 2014 -lansare de carte la Ruginoasa
» Ovidiu Raul Vasiliu
Universul Prieteniei :: ASOCIAŢIA UNIVERSUL PRIETENIEI IAŞI :: ACTIVITĂŢI ŞI EVENIMENTE ORGANIZATE DE ASOCIAŢIA UNIVERSUL PRIETENIEI
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 03, 2017 11:37 pm Scris de Mihai LEONTE
» Buna! cum mai esti tu astazi?
Mier Sept 14, 2016 8:10 pm Scris de Rodica Rodean
» Titi Nechita
Sam Iul 16, 2016 4:40 am Scris de Titi Nechita
» Tabăra de creaţie şi recreaţiei: Botoşani-plai eminescian, ziua 1
Mar Apr 12, 2016 5:42 am Scris de Admin
» Tabără de creaţie şi recreaţie:Botoşani – plai eminescian, ziua 2
Mar Apr 12, 2016 5:38 am Scris de Admin