Ultimele subiecte
Căutare
Ecouri media, impresii, comentarii
Universul Prieteniei :: ASOCIAŢIA UNIVERSUL PRIETENIEI IAŞI :: Tabere de creaţie :: Tabără de creaţie şi recreaţie: Galaţi- oraşul Valurilor Dunării, 27 iulie - 2 august 2014
Pagina 1 din 1
Ecouri media, impresii, comentarii
Vernisajul expoziţiei plasticianului ieşean Florin Buciuleac, care adună, sub titlul „Chipuri şi semne”, portrete (grafică şi ulei) ale unor scriitori clasici români, de la Eminescu şi Veronica Micle la Maiorescu şi Negruzzi, a întregit, încă de luni la prânz, Tabăra de creaţie şi recreaţie „Galaţi - oraşul Valurilor Dunării”, o tabără de şapte zile iniţiată de Asociaţia "Universul Prieteniei" Iaşi. Vernisajul a avut loc în Mansarda Centrului Cultural „Dunărea de Jos” (CCDJ), rearanjată mai generos ca spaţiu. Ajuns pentru prima dată la Galaţi, plasticianul a fost primit cu căldură - şi la propriu - de scriitori, mai puţini fiind prezenţi plasticienii. Avem în faţă lucrările donate Muzeului Literaturii Române din Iaşi, dar autorul a mărturisit că intenţionează să le recupereze. Portrete asemănătoare sunt expuse şi la redacţia revistei „Convorbiri literare” Iaşi, într-un un „altar” cu aproape o sută de portrete de scriitori români. Zeci de portrete sunt expuse şi la celebra casă „Bolta rece”.
Luni, tânărul oaspete a fost introdus în atmosferă de directorul CCDJ, Sergiu Dumitrescu, la rândul său plastician, care a dezvăluit faptul că aştepta expoziţia, pe promisiuni, de un an. Apoi, oaspetele a intrat în colimatorul criticului… literar Adrian George Secară, care este însă vechi prieten cu artistul, şi un excelent ilustrator de cărţi. De altfel, ieşeanul care a realizat şi coperta, „de factură europeană”, a antologiei de proză şi versuri a gălăţenilor şi brăilenilor lansată în cadrul taberei. Criticul îl găseşte pe acest portretist prolific de un „abstracţionism moderat” şi dotat cu umor. Poetul ieşean Emilian Marcu a vorbit puţin despre plasticianul expus, preferând să-i dea microfonul lui Sterian Vicol, bine informat, ca prieten de mult timp al artistului muzeograf la Muzeul Literaturii Române din Iaşi: „Un plastician mare”, care a realizat „sute de portrete” ale scriitorilor din Iaşi, din România şi diaspora, şi care a făcut şi coperta unui volum al gălăţeanului. Florin Buciuleac este şi autor al unui album cu portrete de scriitori, „Chipuri”, lansat anul trecut, tot în cadrul Asociaţiei, la Iaşi.
Au fost prezenţi la eveniment preşedintele Consiliului Judeţului, Nicolae Bacalbaşa, şi directorul Bibliotecii „V. A. Urechia”, Zanfir Ilie, însă numai… înrămaţi, autorul procedând în „casa” instituţiei de cultură a CJ cam cum se procedează cu sponsorii ridicării de biserici, pictaţi la intrare…
Sursa
http://www.viata-libera.ro/cultura/57102-galati-viata-libera-cotidian-vernisaj-la-centrul-cultural-un-artist-iesean-si-scriitori-clasici-in-rame
http://www.radioiasi.ro/27-07-02-08-2014-tabara-de-creatie-si-recreatie-galati-orasul-valurilor-dunarii-e13741.html
http://iasifun.ziaruldeiasi.ro/tabara-de-creatie-si-recreatie-galati-%E2%80%93-orasul-valurilor-dunarii/102389/
http://www.orasulm.eu/evenimente/Complexul_turistic_Priza_Dunarii_35055/Tabara_de_creatie_si_recreatie%3A_Galati_-_orasul_valurilor_Dunarii_53517
Un scriitor - o floare depusă: astfel s-a îmbrăcat luni dimineaţă în flori soclul statuii lui Eminescu, din parcul care îi poară numele, pe fondul sonor al Fanfarei „Valurile Dunării” a Centrului Cultural „Dunărea de Jos”. Scriitori din mai multe colţuri ale ţării şi-au adus astfel obolul cuvenit, chiar după deschiderea ediţiei a VI-a a Taberei de creaţie şi recreaţie a Asociaţiei Universul Prieteniei - Iaşi, sub genericul ”Galaţi - oraşul valurilor Dunării”, un maraton cultural de şase zile, realizat în parteneriat cu Primăria Galaţi, Biblioteca „V. A. Urechia” şi alte entităţi din ţară şi Cernăuţi, Ucraina.
Mai devreme tocmai avusese loc deschiderea oficială a festivalului, în Sala „Panoramic” a Hotelului „Galaţi”, de unde oraşul se vede bine în toate felurile. Au fost prezenţi scriitori oaspeţi dar şi gălăţeni sau brăileni, mai ales că a fost adus, tot acum, „cald”, şi volumul „Antologie literară de la Dunărea de Jos”, editat de Editura PIM Iaşi, volum apărut cu sprijinul Primăriei Galaţi, care adună o serie de nume ale scriitorilor din Galaţi şi Brăila. Mediată de directorul Bibliotecii, Zanfir Ilie, care le-a mulţumit autorităţilor locale şi judeţene pentru sprijinul constant acordat evenimentelor culturale, întâlnirea, la care a participat ieşeanca Rodica Rodean, preşedinta Asociaţiei Universul Prieteniei, a fost onorată de prefectul Dorin Otrocol şi de preşedintele Comisiei de cultură a Consiliului Local, Gheorghe Bugeag. Am observat cu plăcere şi o uşoară concurenţă pe subiecte, precum cine are cea mai lungă stradă cu tei din ţară şi unde a fost ridicată prima statuie a lui Eminescu şi aşteptăm în continuare şi dueluri literare, mai ales că se anunţă multe lansări de carte, lecturi şi recitaluri, alături de serate muzicale, dezbateri şi expoziţii.
Victor Cilinca
Publicat Marți, 29 Iulie 2014 05:00
http://www.viata-libera.ro/cultura/57028-galati-viata-libera-cotidian-tabara-de-creatie-si-a-deschis-portile
http://www.viata-libera.ro/cultura/56977-galati-viata-libera-cotidian-scriitori-din-tara-in-tabara-la-galati
http://www.viata-libera.ro/cultura/56872-galati-viata-libera-cotidian-scriitori-galateni-si-din-tara-pe-valurile-dunarii
http://www.viata-libera.ro/cultura/57104-galati-viata-libera-cotidian-%E2%80%9Ccartile-dunarii%E2%80%9D-si-o-antologie-pod-galati-braila
http://critix.ro/tabara-de-creatie-si-recreatie-galati-orasul-valurilor-dunarii/
http://www.infoapollonia.ro/tineret/tabara-de-creatie-si-recreatie-galatiul-orasul-valurilor-dunarii/
http://presagalatibraila.com/article/gala%C5%A3i-oamenii-de-cultur%C4%83-invita%C5%A3i-la-o-tab%C4%83r%C4%83-de-crea%C5%A3ie-%C5%9Fi-recrea%C5%A3ie
http://www.regionalpost.ro/interviuri/353-folk-cu-s%C4%83ndel-sp%C3%AEnu-interviu.html
https://www.youtube.com/watch?v=4eD9b3ikuzA&index=12&list=UUacVvOLfl0Bb0f4ZlC4jISQ
Luni seara, în Tabăra de creaţie şi recreaţie „Galaţi - oraşul Valurilor Dunării”, aproape de statuia lui Eminescu, în susur de fântână, la umbră în Biblioteca Estivală „Urechia” în Parcul cu numele Poetului naţional, lansări de carte. Primarul Marius Stan, tocmai întors din concediu, le-a spus scriitorilor veniţi din ţară că îi invidiază frumos pe cei care pot crea. N-au fost luni şi mulţi creatori gălăţeni, dar publicul a profitat de accesul la prezentări. Asociaţia Universul Prieteniei-Iaşi a desfăşurat celelalte cinci ediţii, în Ardeal, în Deltă şi în Moldova.
Scriitorul ieşean Emilian Marcu a fost moderatorul deloc sofisticat al invitaţilor. Dintre autorii lansaţi, îl cităm pe poetul Horia Zilieru, cu „Manuscrisul de la Înviere” - versuri. Romanul „Tobele mute” e semnat de Emilian Marcu: o dramă petrecută în timp, prin gulaguri siberiene. „Aventura lecturii. Proză română contemporană” - unul dintre volumele de critică ale Mioarei Bahna.
Istoria Galaţiului văzută… dinspre Iaşi
Obişnuit cică să… nu fie citit, hâtrul ieşean Mihai Batog Bujeniţă, autorul romanului „Bântuind prin Paradis”, comandor de Aviaţie, pilot de încercare, a evocat şi Galaţiul văzut în timpul copilăriei, când cartierul Mazepa era „o rampă de gunoi”, iar în centru, printre ruine, „strălucind straniu”, era statuia lui Eminescu, scăpată de bombe; încă nevandalizată. Cartea de eseuri „Dunărea – poveste şi adevăr”, semnată de Zanfir Ilie, directorul Bibliotecii, a fost elogiată de Emilian Marcu tot acum, ca „o carte importantă pentru Galaţi” şi „extrem de utilă”, căci ieşeanul „s-a dat deştept” prezentând colegilor un Galaţi… de fapt din cartea gălăţeanului. Eminescu, prins şi în cartea de eseuri, a fost evocat şi de scriitorul ieşean într-o primă oprire a Poetului la Galaţi, două săptămâni, în gazdă la un pescar – „un Ion Creangă de Galaţi”. „Necunoscut muzician profesionist”, Poetul apare în cartea „Eminescu. De la muzica poeziei la poezia muzicii” a scriitoarei Lucia Olaru Nenati, ziaristă, istoric literar, traducătoare, absolventă, printre alte universităţi, a Universităţii de Stat „Chico”, California.
Sursa : http://www.viata-libera.ro/cultura/57105-galati-viata-libera-cotidian-lansari-de-carte-in-tabara-de-la-galati
Ieri, în Sala “Mihai Eminescu” a Bibliotecii „V. A. Urechia”, odată cu prezentarea multor volume de proză şi poezie ale unor scriitori din ţară, mici recitaluri de poezie şi muzică, în cadrul lansării Colecţiei „Cărţile Dunării", a fost prezentată o antologie de versuri şi proză în care încap exact 21 de scriitori din Galaţi şi (numai) doi din Brăila : “Antologie literară de la Dunărea de Jos”, apărut la Editura PIM Iaşi cu sprijinul Primăriei Galaţi.
Evenimentul a fost inclus în programul Taberei de creaţie şi recreaţie a Asociaţiei ieşene Universul Prieteniei, iniţiatoarea proiectului antologiei, asociaţie care are scopul de a promova membrii, dar şi alte talente din ţară şi care a lansat de la înfiinţare, în numai şase ani, peste 70 de volume ale membrilor. „Dorim să realizăm o axă culturală Galaţi – Iaşi – Chişinău, inclusiv Bucureşti” declarase deja directorul Bibliotecii, Zanfir Ilie, luni, în deschiderea taberei care se va derula până pe 2 august. Managerul a invocat „«miracolul cultural gălăţean», despre care se vorbeşte la Iaşi, la Bucureşti, la Cluj-Napoca sau la Chişinău”.
O parte dintr-o parte…
Prefaţa cărţii, semnată de Zanfir Ilie, pomeneşte şi de şansa, ratată în istorie, a Galaţiului, oraş cultural, de a deveni chiar capitală a ţării. În postfaţă, criticul A. G. Secară, de la Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, vorbeşte chiar de vreo 300 de “condee”, mai strălucitoare sau mai simple, numărabile în judeţul nostru. “Există forţă scriitoricească în Galaţi”, dar în antologie au intrat numai „cei care au dorit ”, a observat şi scriitorul ieşean Emilian Marcu. Iniţial, erau 40 de nume pentru... "arhondologie", însă a fost nevoie şi de... compatibilitate între semnături.
Sursa: http://www.viata-libera.ro/cultura/57104-galati-viata-libera-cotidian-%E2%80%9Ccartile-dunarii%E2%80%9D-si-o-antologie-pod-galati-braila
Luni, tânărul oaspete a fost introdus în atmosferă de directorul CCDJ, Sergiu Dumitrescu, la rândul său plastician, care a dezvăluit faptul că aştepta expoziţia, pe promisiuni, de un an. Apoi, oaspetele a intrat în colimatorul criticului… literar Adrian George Secară, care este însă vechi prieten cu artistul, şi un excelent ilustrator de cărţi. De altfel, ieşeanul care a realizat şi coperta, „de factură europeană”, a antologiei de proză şi versuri a gălăţenilor şi brăilenilor lansată în cadrul taberei. Criticul îl găseşte pe acest portretist prolific de un „abstracţionism moderat” şi dotat cu umor. Poetul ieşean Emilian Marcu a vorbit puţin despre plasticianul expus, preferând să-i dea microfonul lui Sterian Vicol, bine informat, ca prieten de mult timp al artistului muzeograf la Muzeul Literaturii Române din Iaşi: „Un plastician mare”, care a realizat „sute de portrete” ale scriitorilor din Iaşi, din România şi diaspora, şi care a făcut şi coperta unui volum al gălăţeanului. Florin Buciuleac este şi autor al unui album cu portrete de scriitori, „Chipuri”, lansat anul trecut, tot în cadrul Asociaţiei, la Iaşi.
Au fost prezenţi la eveniment preşedintele Consiliului Judeţului, Nicolae Bacalbaşa, şi directorul Bibliotecii „V. A. Urechia”, Zanfir Ilie, însă numai… înrămaţi, autorul procedând în „casa” instituţiei de cultură a CJ cam cum se procedează cu sponsorii ridicării de biserici, pictaţi la intrare…
Sursa
http://www.viata-libera.ro/cultura/57102-galati-viata-libera-cotidian-vernisaj-la-centrul-cultural-un-artist-iesean-si-scriitori-clasici-in-rame
http://www.radioiasi.ro/27-07-02-08-2014-tabara-de-creatie-si-recreatie-galati-orasul-valurilor-dunarii-e13741.html
http://iasifun.ziaruldeiasi.ro/tabara-de-creatie-si-recreatie-galati-%E2%80%93-orasul-valurilor-dunarii/102389/
http://www.orasulm.eu/evenimente/Complexul_turistic_Priza_Dunarii_35055/Tabara_de_creatie_si_recreatie%3A_Galati_-_orasul_valurilor_Dunarii_53517
Un scriitor - o floare depusă: astfel s-a îmbrăcat luni dimineaţă în flori soclul statuii lui Eminescu, din parcul care îi poară numele, pe fondul sonor al Fanfarei „Valurile Dunării” a Centrului Cultural „Dunărea de Jos”. Scriitori din mai multe colţuri ale ţării şi-au adus astfel obolul cuvenit, chiar după deschiderea ediţiei a VI-a a Taberei de creaţie şi recreaţie a Asociaţiei Universul Prieteniei - Iaşi, sub genericul ”Galaţi - oraşul valurilor Dunării”, un maraton cultural de şase zile, realizat în parteneriat cu Primăria Galaţi, Biblioteca „V. A. Urechia” şi alte entităţi din ţară şi Cernăuţi, Ucraina.
Mai devreme tocmai avusese loc deschiderea oficială a festivalului, în Sala „Panoramic” a Hotelului „Galaţi”, de unde oraşul se vede bine în toate felurile. Au fost prezenţi scriitori oaspeţi dar şi gălăţeni sau brăileni, mai ales că a fost adus, tot acum, „cald”, şi volumul „Antologie literară de la Dunărea de Jos”, editat de Editura PIM Iaşi, volum apărut cu sprijinul Primăriei Galaţi, care adună o serie de nume ale scriitorilor din Galaţi şi Brăila. Mediată de directorul Bibliotecii, Zanfir Ilie, care le-a mulţumit autorităţilor locale şi judeţene pentru sprijinul constant acordat evenimentelor culturale, întâlnirea, la care a participat ieşeanca Rodica Rodean, preşedinta Asociaţiei Universul Prieteniei, a fost onorată de prefectul Dorin Otrocol şi de preşedintele Comisiei de cultură a Consiliului Local, Gheorghe Bugeag. Am observat cu plăcere şi o uşoară concurenţă pe subiecte, precum cine are cea mai lungă stradă cu tei din ţară şi unde a fost ridicată prima statuie a lui Eminescu şi aşteptăm în continuare şi dueluri literare, mai ales că se anunţă multe lansări de carte, lecturi şi recitaluri, alături de serate muzicale, dezbateri şi expoziţii.
Victor Cilinca
Publicat Marți, 29 Iulie 2014 05:00
http://www.viata-libera.ro/cultura/57028-galati-viata-libera-cotidian-tabara-de-creatie-si-a-deschis-portile
http://www.viata-libera.ro/cultura/56977-galati-viata-libera-cotidian-scriitori-din-tara-in-tabara-la-galati
http://www.viata-libera.ro/cultura/56872-galati-viata-libera-cotidian-scriitori-galateni-si-din-tara-pe-valurile-dunarii
http://www.viata-libera.ro/cultura/57104-galati-viata-libera-cotidian-%E2%80%9Ccartile-dunarii%E2%80%9D-si-o-antologie-pod-galati-braila
http://critix.ro/tabara-de-creatie-si-recreatie-galati-orasul-valurilor-dunarii/
http://www.infoapollonia.ro/tineret/tabara-de-creatie-si-recreatie-galatiul-orasul-valurilor-dunarii/
http://presagalatibraila.com/article/gala%C5%A3i-oamenii-de-cultur%C4%83-invita%C5%A3i-la-o-tab%C4%83r%C4%83-de-crea%C5%A3ie-%C5%9Fi-recrea%C5%A3ie
http://www.regionalpost.ro/interviuri/353-folk-cu-s%C4%83ndel-sp%C3%AEnu-interviu.html
https://www.youtube.com/watch?v=4eD9b3ikuzA&index=12&list=UUacVvOLfl0Bb0f4ZlC4jISQ
Luni seara, în Tabăra de creaţie şi recreaţie „Galaţi - oraşul Valurilor Dunării”, aproape de statuia lui Eminescu, în susur de fântână, la umbră în Biblioteca Estivală „Urechia” în Parcul cu numele Poetului naţional, lansări de carte. Primarul Marius Stan, tocmai întors din concediu, le-a spus scriitorilor veniţi din ţară că îi invidiază frumos pe cei care pot crea. N-au fost luni şi mulţi creatori gălăţeni, dar publicul a profitat de accesul la prezentări. Asociaţia Universul Prieteniei-Iaşi a desfăşurat celelalte cinci ediţii, în Ardeal, în Deltă şi în Moldova.
Scriitorul ieşean Emilian Marcu a fost moderatorul deloc sofisticat al invitaţilor. Dintre autorii lansaţi, îl cităm pe poetul Horia Zilieru, cu „Manuscrisul de la Înviere” - versuri. Romanul „Tobele mute” e semnat de Emilian Marcu: o dramă petrecută în timp, prin gulaguri siberiene. „Aventura lecturii. Proză română contemporană” - unul dintre volumele de critică ale Mioarei Bahna.
Istoria Galaţiului văzută… dinspre Iaşi
Obişnuit cică să… nu fie citit, hâtrul ieşean Mihai Batog Bujeniţă, autorul romanului „Bântuind prin Paradis”, comandor de Aviaţie, pilot de încercare, a evocat şi Galaţiul văzut în timpul copilăriei, când cartierul Mazepa era „o rampă de gunoi”, iar în centru, printre ruine, „strălucind straniu”, era statuia lui Eminescu, scăpată de bombe; încă nevandalizată. Cartea de eseuri „Dunărea – poveste şi adevăr”, semnată de Zanfir Ilie, directorul Bibliotecii, a fost elogiată de Emilian Marcu tot acum, ca „o carte importantă pentru Galaţi” şi „extrem de utilă”, căci ieşeanul „s-a dat deştept” prezentând colegilor un Galaţi… de fapt din cartea gălăţeanului. Eminescu, prins şi în cartea de eseuri, a fost evocat şi de scriitorul ieşean într-o primă oprire a Poetului la Galaţi, două săptămâni, în gazdă la un pescar – „un Ion Creangă de Galaţi”. „Necunoscut muzician profesionist”, Poetul apare în cartea „Eminescu. De la muzica poeziei la poezia muzicii” a scriitoarei Lucia Olaru Nenati, ziaristă, istoric literar, traducătoare, absolventă, printre alte universităţi, a Universităţii de Stat „Chico”, California.
Sursa : http://www.viata-libera.ro/cultura/57105-galati-viata-libera-cotidian-lansari-de-carte-in-tabara-de-la-galati
Ieri, în Sala “Mihai Eminescu” a Bibliotecii „V. A. Urechia”, odată cu prezentarea multor volume de proză şi poezie ale unor scriitori din ţară, mici recitaluri de poezie şi muzică, în cadrul lansării Colecţiei „Cărţile Dunării", a fost prezentată o antologie de versuri şi proză în care încap exact 21 de scriitori din Galaţi şi (numai) doi din Brăila : “Antologie literară de la Dunărea de Jos”, apărut la Editura PIM Iaşi cu sprijinul Primăriei Galaţi.
Evenimentul a fost inclus în programul Taberei de creaţie şi recreaţie a Asociaţiei ieşene Universul Prieteniei, iniţiatoarea proiectului antologiei, asociaţie care are scopul de a promova membrii, dar şi alte talente din ţară şi care a lansat de la înfiinţare, în numai şase ani, peste 70 de volume ale membrilor. „Dorim să realizăm o axă culturală Galaţi – Iaşi – Chişinău, inclusiv Bucureşti” declarase deja directorul Bibliotecii, Zanfir Ilie, luni, în deschiderea taberei care se va derula până pe 2 august. Managerul a invocat „«miracolul cultural gălăţean», despre care se vorbeşte la Iaşi, la Bucureşti, la Cluj-Napoca sau la Chişinău”.
O parte dintr-o parte…
Prefaţa cărţii, semnată de Zanfir Ilie, pomeneşte şi de şansa, ratată în istorie, a Galaţiului, oraş cultural, de a deveni chiar capitală a ţării. În postfaţă, criticul A. G. Secară, de la Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, vorbeşte chiar de vreo 300 de “condee”, mai strălucitoare sau mai simple, numărabile în judeţul nostru. “Există forţă scriitoricească în Galaţi”, dar în antologie au intrat numai „cei care au dorit ”, a observat şi scriitorul ieşean Emilian Marcu. Iniţial, erau 40 de nume pentru... "arhondologie", însă a fost nevoie şi de... compatibilitate între semnături.
Sursa: http://www.viata-libera.ro/cultura/57104-galati-viata-libera-cotidian-%E2%80%9Ccartile-dunarii%E2%80%9D-si-o-antologie-pod-galati-braila
Subiecte similare
» ECOURI IN MEDIA
» Toamnă Bucovineană, 12-13 octombrie 2012
» 8 noiembrie 2012, Vernisaj expoziţie"Flori şi peisaj"-acuarelă, Constanţa Abălaşei Donosă
» 10 noiembrie 2012, Lansare de carte la Galaţi-Strune de dor, Vera Crăciun
» 12 decembrie 2012-Să facem cunoştinţă cu...Flavia Cosma
» Toamnă Bucovineană, 12-13 octombrie 2012
» 8 noiembrie 2012, Vernisaj expoziţie"Flori şi peisaj"-acuarelă, Constanţa Abălaşei Donosă
» 10 noiembrie 2012, Lansare de carte la Galaţi-Strune de dor, Vera Crăciun
» 12 decembrie 2012-Să facem cunoştinţă cu...Flavia Cosma
Universul Prieteniei :: ASOCIAŢIA UNIVERSUL PRIETENIEI IAŞI :: Tabere de creaţie :: Tabără de creaţie şi recreaţie: Galaţi- oraşul Valurilor Dunării, 27 iulie - 2 august 2014
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 03, 2017 11:37 pm Scris de Mihai LEONTE
» Buna! cum mai esti tu astazi?
Mier Sept 14, 2016 8:10 pm Scris de Rodica Rodean
» Titi Nechita
Sam Iul 16, 2016 4:40 am Scris de Titi Nechita
» Tabăra de creaţie şi recreaţiei: Botoşani-plai eminescian, ziua 1
Mar Apr 12, 2016 5:42 am Scris de Admin
» Tabără de creaţie şi recreaţie:Botoşani – plai eminescian, ziua 2
Mar Apr 12, 2016 5:38 am Scris de Admin
» Tabăra de creaţie şi recreaţie:Botoşani-plai eminescian, ziua 3
Mar Apr 12, 2016 5:33 am Scris de Admin
» Tabăra de creaţie şi recreaţie:Botoşani-plai eminescian, ziua 4
Mar Apr 12, 2016 5:27 am Scris de Admin
» Tabăra de creaţie şi recreaţie:Botoşani-plai eminescian, ziua 5
Mar Apr 12, 2016 5:17 am Scris de Admin
» Tabără de creaţie şi recreaţie:Botoşani–plai eminescian, ziua 6
Mar Apr 12, 2016 5:10 am Scris de Admin