Ultimele subiecte
Căutare
18 iunie 2011-Lansare de carte Marioara Visan
+8
Rodica Rodean
Didina Sava
Marian Malciu
Anca Acatrinei
Ovidiu Raul Vasiliu
Marioara Visan
Dorina Ciocan Neculce
Admin
12 participanți
Universul Prieteniei :: ASOCIAŢIA UNIVERSUL PRIETENIEI IAŞI :: ACTIVITĂŢI ŞI EVENIMENTE ORGANIZATE DE ASOCIAŢIA UNIVERSUL PRIETENIEI
Pagina 1 din 1
18 iunie 2011-Lansare de carte Marioara Visan
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mar Iun 21, 2011 2:47 am, editata de 1 ori
Re: 18 iunie 2011-Lansare de carte Marioara Visan
Îți doresc succes, Mara și să te bucuri din plin de acest dar minunat pe care ți l/ai adus drept cucună de vise, de ziua ta.cu tot dragul, dorina neculce.
Te felicit pentru dăruire și dragoste de cuvânt.
Te felicit pentru dăruire și dragoste de cuvânt.
Dorina Ciocan Neculce- Mesaje : 558
Data de inscriere : 06/04/2011
Varsta : 60
Localizare : Iaşi
Multumesc din suflet Dorina
Marioara Visan- Mesaje : 551
Data de inscriere : 17/03/2011
Varsta : 68
Doamna Mara, felicitări din inimă pentru această carte frumoasă! Pacea şi bucuria să vă fie însoţească mereu.
Ovidiu Raul Vasiliu- Mesaje : 956
Varsta : 49
Localizare : Iasi
Multumesc din suflet bunul meu prieten.
astept cu mare nerabdare acest eveniment ,va darui mii si mii de luminite ingerii sa va aduca intreaga mea admiratie si dragoste pentru tot harul dumneavoastra divin.
Anca Acatrinei- Mesaje : 314
Varsta : 47
Multumesc mult Anca, stiu ca ma porti in suflet asa cum si eu te port in sufletul meu, sper ca totul sa fie ok sambata, Doamne ajuta.
Citesc vestea şi mă bucur pentru tine, Marioară dragă!
Să ai succes de public, de critică, de vânzare şi de tot ce vrei, draga mea!
Faptul că scrii este primul câştig, de suflet!
Faptul că publici, este un act de curaj!
Faptul că vei avea mulţi invitaţi şi vor fi mulţumiţi, este un fapt de aprecierea a valorii tale, a capacităţii de creaţie şi a sensibilităţii!
Doamne ajută, să ai parte de toate!
Cu drag,
Marian
Să ai succes de public, de critică, de vânzare şi de tot ce vrei, draga mea!
Faptul că scrii este primul câştig, de suflet!
Faptul că publici, este un act de curaj!
Faptul că vei avea mulţi invitaţi şi vor fi mulţumiţi, este un fapt de aprecierea a valorii tale, a capacităţii de creaţie şi a sensibilităţii!
Doamne ajută, să ai parte de toate!
Cu drag,
Marian
Marian Malciu- Mesaje : 262
Data de inscriere : 12/05/2011
Varsta : 78
Localizare : Slatina
Multumesc din suflet Taunul meu drag, sunt fericita ca Dumnezeu mi-a daruit Oameni adevarati sa-mi fie alaturi si cand mi-e greu dar si cand sunt fericita , stiu ca nu poti fi fizic alaturi de mine, din tabara de le Felix doar Nicu va fi, dar va simt pe toti fratii mei de la Felix, alaturi in oricare din momentele de rascruce ale vietii mele si asta ma face sa nu ma simt singura.
Marioara,
Iti doresc ca ziua de sambata sa iti umple sufletul cu impaciuire si unire armonica a tuturor stihiilor care uneori iti cotropesc sufletul,invingandu-te si rascolind in tine suspin,jale si disperare.Nu intamplator spun asta pentru ca,iti doresc ca ziua de sambata sa fie atat de plina de bucurie si iubire incat de a doua zi sa iti fie reperul vietii tale,si amintirea acestei zile sa fie atat de puternica si suficienta sa te ridice,sa-ti intareasca vrerea si curajul de a merge inainte oricand si de a pasi orice piedici pe care viata inevitabil ti le va mai aseza in cale. Duminica implinesti 55 de ani.Ce varsta frumoasa ! Ce coroana cu 55 de nestemate porti pe cap Marioara!...Lasa, draga mea, cu intelepciune si stapanire de sine ca aceasta coroana sa straluceasca pe capul tau,pretuieste darurile Domnului care ti-au fost ursite,si cinsteste-ti varsta daruind iubire si vorba buna,fii ocrotitoare si ziditoare de adevar cu patima bunatatii in suflet, nu cea a partinirii si nedreptatii.Esti la cel de al doilea volum de autor.Cata munca,cata daruire si har ai pus in cele doua volume ale tale.Toate acestea Marioara te obliga ca de sambata sa iti fii fidela tie si sa te ridici sufleteste, comportamental si in tot ce vei face de acum inainte sa fie sub semnul cumpatarii, a tolerantei, impartialitatii, dovedind integritate morala si spirit. Asa coroana celor 55 de ani de pe capul tau va scanteia luminandu-ti binefacator duhul si va da lumina si la altii.
Iti doresc ca ziua de sambata sa iti umple sufletul cu impaciuire si unire armonica a tuturor stihiilor care uneori iti cotropesc sufletul,invingandu-te si rascolind in tine suspin,jale si disperare.Nu intamplator spun asta pentru ca,iti doresc ca ziua de sambata sa fie atat de plina de bucurie si iubire incat de a doua zi sa iti fie reperul vietii tale,si amintirea acestei zile sa fie atat de puternica si suficienta sa te ridice,sa-ti intareasca vrerea si curajul de a merge inainte oricand si de a pasi orice piedici pe care viata inevitabil ti le va mai aseza in cale. Duminica implinesti 55 de ani.Ce varsta frumoasa ! Ce coroana cu 55 de nestemate porti pe cap Marioara!...Lasa, draga mea, cu intelepciune si stapanire de sine ca aceasta coroana sa straluceasca pe capul tau,pretuieste darurile Domnului care ti-au fost ursite,si cinsteste-ti varsta daruind iubire si vorba buna,fii ocrotitoare si ziditoare de adevar cu patima bunatatii in suflet, nu cea a partinirii si nedreptatii.Esti la cel de al doilea volum de autor.Cata munca,cata daruire si har ai pus in cele doua volume ale tale.Toate acestea Marioara te obliga ca de sambata sa iti fii fidela tie si sa te ridici sufleteste, comportamental si in tot ce vei face de acum inainte sa fie sub semnul cumpatarii, a tolerantei, impartialitatii, dovedind integritate morala si spirit. Asa coroana celor 55 de ani de pe capul tau va scanteia luminandu-ti binefacator duhul si va da lumina si la altii.
Rodica Rodean- Mesaje : 1506
Data de inscriere : 16/03/2011
Varsta : 71
Mi-ai facut o surpriza foarte frumoasa Rodica, iti multumesc mult.
Sa fie acest volum doar o tranzitie catre implinirea ta, prietena draga !
Felicitari si multe sanatate !
Felicitari si multe sanatate !
florin stratulat- Mesaje : 216
Data de inscriere : 11/04/2011
Localizare : MOINESTI-BACAU
Multumesc frumos Florin, te astept sa ne bucuram impreuna.
Emilian Marcu, Silvia Goteanschi, Marioara Visan
Marioara Visan si Elena -Emilia Grigoras, graficiana volumului
Marioara Visan, Elena Emilia Grigoras, Rodica Rodean
Roua din suflet-Marioara Visan-prezinta Emilian Marcu si Horia Zilieru
Marioara Visan la lansarea volumului de autor...
Anca Acatrinei lectureaza din volumul Roua din suflet
Marioara Visan si Elena -Emilia Grigoras, graficiana volumului
Marioara Visan, Elena Emilia Grigoras, Rodica Rodean
Roua din suflet-Marioara Visan-prezinta Emilian Marcu si Horia Zilieru
Marioara Visan la lansarea volumului de autor...
Anca Acatrinei lectureaza din volumul Roua din suflet
Ultima editare efectuata de catre Rodica Rodean in Sam Iun 18, 2011 9:32 am, editata de 4 ori
Doamna Mara, felicitări pentru această carte minunată şi mulţumesc pentru dedicaţie! Felicitări şi doamnei Silvia Goteanschii! A fost o zi deosebită.
Anca Acatrinei, Valentina Becart, Lidia Petrescu, Rodica Rodean , Liliana Nastas Bratescu, Nina Petrov
Mihai Pastragus, Lidia Petrescu, Liliana Nastas Bratescu
Anca Acatrinei, Valentina Becart, Iulia Ralia,Lidia Petrescu, Liliana Nastas Bratescu, Nina Petrov
Liliana Todirascu si Emilia Pavel
Mihai Pastragus, Lidia Petrescu, Liliana Nastas Bratescu
Anca Acatrinei, Valentina Becart, Iulia Ralia,Lidia Petrescu, Liliana Nastas Bratescu, Nina Petrov
Liliana Todirascu si Emilia Pavel
In public recunoastem pe Doina Bazgan, Didina Sava, Magdalina Manuta, Lidia Petrescu, Liliana Nastas Bratescu, Olga Nicolescu, Olga Iordache, Nina Petrov, Anton Paraschiva, Elena Dragan, Dorina Neculce, Cristian Harnau, Marta Esanu, Livia Ciuperca, Mihai Pastragus, Emilia Pavel, Corneliu Grumezea, Iulia Ralia, Liliana Todirascu, Mihaela Suciu, Ovidiu Raul Vasiliu, Vasile Anton cu sotia, Veronica Corvin
Felicitari Mara !!!
Ultima editare efectuata de catre Rodica Rodean in Sam Iun 18, 2011 8:55 pm, editata de 6 ori
Moment muzical cu Lidia PETRESCU
Poezia "Ninge cu ingeri", din volumul "Roua din suflet" pusa pe muzica de Lidia Petrescu
LIDIA PETRESCU canta la Cenaclul Universul...
Poezia "Ninge cu ingeri", din volumul "Roua din suflet" pusa pe muzica de Lidia Petrescu
LIDIA PETRESCU canta la Cenaclul Universul...
Ultima editare efectuata de catre Rodica Rodean in Sam Iun 18, 2011 12:15 pm, editata de 2 ori
Impreuna cu prietenii la lansarea de carte a Marei
Impreuna cu prietenii la lansarea de carte a Marei
Elena Dragan , Emilian Marcu, Liviu, Olga Iordache, Nina Petrov, Liliana Todirascu, Emilia Pavel , Marioara Visan, Liviu Apetroaie, Vasilian Dobos, Florin Buciuleac, Silvia Goteanschi si prietenii, Florin Stratulat, Liviu Miron,Anca Acatrinei, Rodica Rodean, Liviu Papuc cu mama , Mihaela Suciu cu verisorii, Cristian Harnau,Didina Sava, Nicolae Stancu
Liviu, Pasa, Cristian
Anton Parachiva, Emilian Marcu , Elena Dragan
Mara si Silvia
Silvia si Vasilian Dobos
Mara si Liviu Papuc
Cristian Harnau si Mihaela Suciu
Mihaela si verisorii
Florin Buciuleac
Anca , Raul, Rodica
Mariana, Liliana , Rodica
Pasa, Cristian, Mara, Florin, Rodica
Liviu
Rodica, Liviu, Pasa
Mara
Anca
Liviu si Florin
INTALNIRE
Dan Petrescu
V-ati cunoscut la o lansare
De moda sau de carte-: nu mai stiu!
In coltul tau erai o oarecare
Cand l-ai zarit intr-un tarziu
Privirea l-a fixat, parand, cu interes
Doreai o fisa de 5 mii, dar nu spre abordare
De la automat, sa iei cafeau ce o bei ades
Si ochii aruncai in jur cu suparare mare
El te-a privit cu ranjetul cleios
Si printre buze ceva parca zice
Sopteste, cu un gest nabadaios
Te crezi, Euridike sau Euridice
Elena Dragan , Emilian Marcu, Liviu, Olga Iordache, Nina Petrov, Liliana Todirascu, Emilia Pavel , Marioara Visan, Liviu Apetroaie, Vasilian Dobos, Florin Buciuleac, Silvia Goteanschi si prietenii, Florin Stratulat, Liviu Miron,Anca Acatrinei, Rodica Rodean, Liviu Papuc cu mama , Mihaela Suciu cu verisorii, Cristian Harnau,Didina Sava, Nicolae Stancu
Liviu, Pasa, Cristian
Anton Parachiva, Emilian Marcu , Elena Dragan
Mara si Silvia
Silvia si Vasilian Dobos
Mara si Liviu Papuc
Cristian Harnau si Mihaela Suciu
Mihaela si verisorii
Florin Buciuleac
Anca , Raul, Rodica
Mariana, Liliana , Rodica
Pasa, Cristian, Mara, Florin, Rodica
Liviu
Rodica, Liviu, Pasa
Mara
Anca
Liviu si Florin
INTALNIRE
Dan Petrescu
V-ati cunoscut la o lansare
De moda sau de carte-: nu mai stiu!
In coltul tau erai o oarecare
Cand l-ai zarit intr-un tarziu
Privirea l-a fixat, parand, cu interes
Doreai o fisa de 5 mii, dar nu spre abordare
De la automat, sa iei cafeau ce o bei ades
Si ochii aruncai in jur cu suparare mare
El te-a privit cu ranjetul cleios
Si printre buze ceva parca zice
Sopteste, cu un gest nabadaios
Te crezi, Euridike sau Euridice
Ultima editare efectuata de catre Didina Sava in Sam Iun 18, 2011 6:25 pm, editata de 1 ori
Felicitări! A fost o zi deosebită pe care o meritai pe deplin pentru dăruirea ta și sufletul frumos.Cu pretuire si drag
Dorina Ciocan Neculce- Mesaje : 558
Multumesc din suflet Rodica, multumesc pentru ca existi in viata mea, multumesc pentru ca datorita prieteniei ce mi-o porti, am avut puterea sa trec prin multe lectii de viata, dar iti mai multumesc si pentru iubirea pe care o pui in fiecare bob de roua din sufletele noastre, ale celor care au norocul sa-ti fie prieteni sau amici. Fara tine, fara imboldul si implicarea ta totala, acest proiect care s-a materializat ieri intr-un mod atat de special, nu ar fi fost posibil. Multumesc din suflet Didina, pentru tot ce mi-ai daruit ieri si material dar mai ales emotional, ai fost superba si mi-as dori, ma rog lui Dumnezeu pentru asta, ca tot timpul in care noi cei carora ni se intersecteaza vietile, il petrecem impreuna, sa fim asa cum am fost ieri, armonie, iubire si pace sufleteasca,multumesc din suflet Ancuta, multumesc pentru tot ce simti si faci pentru ca prietenia noastra sa devina din ce in ce mai trainica.Multumesc mult Dorina ca ai fost alaturi de mine in cea mai frumoasa zi de pana acum a vietii mele.Multumesc tuturor celor care prin prezenta si emotii au facut din 18 iunie 2011, cea mai frumoasa zi din viata mea.
Felicitări!
Mara, felicitări pentru reuşita de a strânge într-un nou potir boabele de rouă ale sufletului tău şi mulţumiri pentru că le oferi cu generozitate spre a fi sorbite de toţi cei care rezonează cu sufletul tău. La multi ani!
Prepelita Nicoleta- Mesaje : 1
Data de inscriere : 15/04/2011
Va multumesc din suflet doamna director Nicoleta PREPELITA, ma simt onorata de cuvintele frumoase si de sentimentele de iubire care mi le daruiti, va ofer la schimb toata iubirea armonia si Lumina divina din univers.
Doamna Mara, am fost foarte bucuros să vă fiu alături în această zi specială din viaţa dv. Vă felicit din toată inima şi vă doresc ca poezia să vă fie tovarăşă de drum toată viaţa! Cu drag
D-na Mărioara Vişan, privind epistola cu picătura ce dă culoarea verde-albastru, deschisă pe "masa onoarei", mă întrebam, ce cuprinde ea între aripile desfăcute protejând conţinutul. Atât de mică şi atât de de mult şi frumos şi lăudabil, au vorbit ce-i doi (călăi) frumoşi, oprindu-se din când în când asupra unui vers, asupra unei poezii străină mie. Răspunsul l-am aflat după ce cu mult nesaţ, am citit în acea noapte epistola. Ai îndrăznit să crezi în tine şi lumea te-a crezut. Ai sperat că va fi bine şi poeziile au înflorit transformând cărticica ce părea atât de mică,într-un Univers ce nu încape în braţele mele!!. Primeşte şi preţuieşte coroana pusă pe creştetul tău, de toţi cititorii şi îndeosebi de prietenii din Asociaţia Universul Prieteniei. Rămâi trandafirul înflorit, rămâi copilul din tine, dar mai ales rămâi" curcubeul după ploaie".Îţi doresc mult succes, iar Dumnezeul adevărat să te inspire, să te îndrume, să te octotească! Cu iubire şi respect, Olina.
Va multumesc tuturor celor care prin mesaje, caoduri virtuale, prezenta la lansarea mea de carte, m-au facut sa simt iubirea lui Dumnezeu la cote pe care nu mi le imaginam, sunt fericita, fericita, fericita, va doresc tuturor celor care mi-ati demonstrat ca imi sunteti prieteni adevarati, dar si celor care, chiar dca nu ma cunosc mi-au transmis felicitari dovedind astfel ca sunt Oameni cu un suflet superb, va doresc, sa traiti sentimentele care m-au animat pe mine ieri si azi, cele de iubire, armonie, pace interioara, implinire emotionala, ce sa spun? am fost atat de aproape de sublim, incat si azi inca plutesc. Va multumesc tuturor care m-ati facut sa plutesc pe aripile prieteniei adevarate. Cu drag din drag pentru voi toti, Mara.
Felicitari, sincere, Mara! Am urmarit lansarea prin imagini si filme si mi-a placut. Ai avut o lansare frumoasa, reusita! Cu drag si prietenie, Vali
Vasilica Ilie- Mesaje : 41
Data de inscriere : 17/06/2011
Multumesc frumos Vali, si tie felicitari pentru noul tau volum.
Subiecte similare
» 23 octombrie 2012, Lansare de carte, Pelegrin printre cuvinte - Marioara Vişan
» 1 IUNIE 2011-ZIUA COPILULUI-lansare de carte Adelina Ciocan
» 1 iunie 2014 -lansare de carte la Ruginoasa
» Lansare şi prezentare de carte la Spineni-26 noiembrie 2011
» 20 iunie 2013, Lansare de carte- Mariana Rogoz Stratulat-IREAL
» 1 IUNIE 2011-ZIUA COPILULUI-lansare de carte Adelina Ciocan
» 1 iunie 2014 -lansare de carte la Ruginoasa
» Lansare şi prezentare de carte la Spineni-26 noiembrie 2011
» 20 iunie 2013, Lansare de carte- Mariana Rogoz Stratulat-IREAL
Universul Prieteniei :: ASOCIAŢIA UNIVERSUL PRIETENIEI IAŞI :: ACTIVITĂŢI ŞI EVENIMENTE ORGANIZATE DE ASOCIAŢIA UNIVERSUL PRIETENIEI
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 03, 2017 11:37 pm Scris de Mihai LEONTE
» Buna! cum mai esti tu astazi?
Mier Sept 14, 2016 8:10 pm Scris de Rodica Rodean
» Titi Nechita
Sam Iul 16, 2016 4:40 am Scris de Titi Nechita
» Tabăra de creaţie şi recreaţiei: Botoşani-plai eminescian, ziua 1
Mar Apr 12, 2016 5:42 am Scris de Admin
» Tabără de creaţie şi recreaţie:Botoşani – plai eminescian, ziua 2
Mar Apr 12, 2016 5:38 am Scris de Admin