Ultimele subiecte
Căutare
23 octombrie 2012, Lansare de carte, Pelegrin printre cuvinte - Marioara Vişan
+5
florin stratulat
Dorina Ciocan Neculce
Marioara Visan
Ovidiu Raul Vasiliu
Admin
9 participanți
Universul Prieteniei :: ASOCIAŢIA UNIVERSUL PRIETENIEI IAŞI :: ACTIVITĂŢI ŞI EVENIMENTE ORGANIZATE DE ASOCIAŢIA UNIVERSUL PRIETENIEI
Pagina 1 din 1
23 octombrie 2012, Lansare de carte, Pelegrin printre cuvinte - Marioara Vişan
Pelegrin printre cuvinte
Volum de poezie
Autor: Marioara Vişan
Grafică şi imagine copertă: Liliana Nastas Brătescu
Postfaţa: Horia Zilieru
Lansarea volumului va avea loc la
Muzeul Mihai Eminescu Iaşi
( Parcul Copou)
23 octombrie 2012, ora 17.
Vă aşteptăm cu drag !
Muzeul Mihai Eminescu Iaşi
( Parcul Copou)
23 octombrie 2012, ora 17.
Vă aşteptăm cu drag !
Ultima editare efectuata de catre Admin in Joi Oct 18, 2012 4:20 am, editata de 3 ori
Re: 23 octombrie 2012, Lansare de carte, Pelegrin printre cuvinte - Marioara Vişan
Yeah! Doamna Mara is back! I like it! I love it! Felicitari pentru carte, doamna Mara! Abia astept sa ne revedem!
Ovidiu Raul Vasiliu- Mesaje : 956
Data de inscriere : 06/04/2011
Varsta : 49
Localizare : Iasi
Re: 23 octombrie 2012, Lansare de carte, Pelegrin printre cuvinte - Marioara Vişan
multumesc din suflet Ovidiu, si eu am un dor nebun sa va revad
Marioara Visan- Mesaje : 551
Data de inscriere : 17/03/2011
Varsta : 68
Localizare : Iaşi
felicitari si mult succes, Mara!
Dorina Ciocan Neculce- Mesaje : 558
Data de inscriere : 06/04/2011
Varsta : 60
Felicitari din tot sufletul meu care a ramas in Iasi, sanatate si la mai multe!
Florin!
Florin!
florin stratulat- Mesaje : 216
Data de inscriere : 11/04/2011
Varsta : 60
Localizare : MOINESTI-BACAU
Horia Zilieru, Emilian Marcu, Marioara Vişan, Liliana Nastas Brătescu, Rodica Rodean
Emilian Marcu
Liliana Nastas Brătescu
Lansare de carte-Pelegrin printre cuvinte, Marioara Visan, 23 octombeie 2012
Rodica Rodean- Mesaje : 1506
Data de inscriere : 16/03/2011
Varsta : 71
Autografe pentru….
Liliana
Liviu
Paşa
Elena
Liliana
Liviu
Paşa
Elena
Un public numeros- recunoaştem pe Anton Paraschiva, fam Petrov, Elena Pricop, fam Miron, Magda Paşca, Elena Drăgan, Elena Mândru, Liliana Todiraşcu, Antuza Maria Antoce, Iulia Ralia, Nicoleta Prepeliţă, Marian Malciu, Iulian Sârbu, Cristian Harnău, Anca Acatrinei
Radu Ştefan, Marioara Vişan şi Gabi Lazăr
Radu Ştefan şi Gabi Lazăr împreună cu Marioara Vişan şi Rodica Rodean
Horia Zilieru
Marioara Visan, Sini Becheru, Gabi Lazăr
Emilian Marcu si Iulia Ralia
D-na Antuza Mariana Antoce, Liliana Nastas Brătescu, Marian Malciu, Magda Paşca, Nina Petrov, Anton Paraschiva, Olga Nicolescu,Elena Mândru
Radu Ştefan şi Gabi Lazăr împreună cu Marioara Vişan şi Rodica Rodean
Horia Zilieru
Marioara Visan, Sini Becheru, Gabi Lazăr
Emilian Marcu si Iulia Ralia
D-na Antuza Mariana Antoce, Liliana Nastas Brătescu, Marian Malciu, Magda Paşca, Nina Petrov, Anton Paraschiva, Olga Nicolescu,Elena Mândru
Liviu, Marioara, Sini
Elena şi Marioara
Raul şi Marioara
Liliana si Radu
Liliana , Radu, Elena , D-na Antuza
Raul, Liviu, Marioara, Sini
Anca, Nicu , Marioara
Elena, Liliana , Nina, D-na Antuza
D-na Antuza şi Liliana
Antuza Mariana Antoce şi Elena Mândru
D-na Antuza, Magda, Sini, Liliana, Lili, Elena
Re; Pelegrin printre cuvinte
Tin sa felicit in mod deosebit, poeta Marioara Visan, pe artista Liliana Bratescu si moderatoarea Rodica Rodean! Cat despre cel ce a prezentat volumul "Pelegrin printre cuvinte" d_l Horia Zilieru, invitatul special d_l Emilian Marcu, numai cuvinte frumoase. Nu pot uita pe actorul si folkistul Radu Stefan si Gabi Lazar, care au fost deliciul evenimentului! Publicul a fost in numar mare, format din prieteni si iubitori de poezie.Sunt sigura ca si Eminescu s_a bucurat de acest eveniment unde poezia a fost la ea acasa. Am cantat la final cu totii,ne_am fotografiat, si bucurat ca niste copii . Multumesc tuturor, va iubesc!
Eu iti multumesc Olina pentru prietenia de care dai dovada cu participarea la fiecare eveniment al asociatiei, te iubesc si te port in suflet.
Antuza-Mariaana Antoce ..-comentariu postat pe facebook
Sufletele se incalzisera sub vraja marturisirilor "Pelegrinului printre cuvinte " ,acompaniate de vestite "lire ' ale maiestrilor ce-au intonat melodii de neuitat...Volumele priveau cu multumire catre sala plina, asteptand firesc o continuare...Un semnal de acord al unei chitare vrajite, atragand dupa el un minunat recital de poezie talmacita printr-o gesticulatie excelenta, a fost flacara din care, firesc si nedirijat, a izbucnit focul care a incalzit inimi, contopindu-le...Canta-ntr-un glas Universul Prieteniei..."Copaci " frumosi si tineri si altii "fara padure' , au dezlantuit in cantec minunatele murmure...Si, de la sine, usa, spre tei s-a fost deschis...S-a prins si teiu-n cantec si-a inceput un vis...Pe masa de lansare, volumele cantau... cantau portrete scumpe din rame invechite, cantau si crizanteme-ale gradinii-ademenite...si-ntr-un tinut de vraja, prietenii cantau...9ecouri inca fredonand...)
duminică la 23:20
Sufletele se incalzisera sub vraja marturisirilor "Pelegrinului printre cuvinte " ,acompaniate de vestite "lire ' ale maiestrilor ce-au intonat melodii de neuitat...Volumele priveau cu multumire catre sala plina, asteptand firesc o continuare...Un semnal de acord al unei chitare vrajite, atragand dupa el un minunat recital de poezie talmacita printr-o gesticulatie excelenta, a fost flacara din care, firesc si nedirijat, a izbucnit focul care a incalzit inimi, contopindu-le...Canta-ntr-un glas Universul Prieteniei..."Copaci " frumosi si tineri si altii "fara padure' , au dezlantuit in cantec minunatele murmure...Si, de la sine, usa, spre tei s-a fost deschis...S-a prins si teiu-n cantec si-a inceput un vis...Pe masa de lansare, volumele cantau... cantau portrete scumpe din rame invechite, cantau si crizanteme-ale gradinii-ademenite...si-ntr-un tinut de vraja, prietenii cantau...9ecouri inca fredonand...)
duminică la 23:20
Ma faci sa plang, Rodica, inca sunt sub aceasta " vraja" a Universului prieteniei, sunt fericita ca te am prietena, ca va am prieteni , suflete curate si frumoase, va multumesc si va iubesc.
Din nou un minunat comentariu al Doamnei Antuza postat pe facebook
Antuza-Mariaana Antoce
Antuza-Mariaana Antoce
Aceasta este rama ce incadreaza tabloul Universului Prieteniei! Minunata desfasurare, Fara repetitii, sufleur sau regie! Venita de la sine, din inimi prin care acest miracol al cuvantului imbracat frumos, si al vocii pline de drag fara interese straine, stie sa demonstreze ca oamenii sunt facuti "dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu", ca sunt plini de iubire si lumina si pot trai frumos pe pamantul dat lor sa-l mosteneasca...Om plin de sensibilitate si talent , dl Radu Stefan inzestrat si cu talent literar, este plin de viata ,si frumujsete de traire , pe care o trimite , delicat , ascultatorilor , vrajiti! Ce multumita trebuie sa fie D-na Rodica Rodean pentru rezultatele muncii dragi la care ,insufletita , cheama ! Cum sa nu doresti sa fii mereu in astfel de atmosfera , ce capata din ce in ce , mai desavarsita forta de actiune de cultura , literatura si arte!... Gaudeamus ! si Vivat!
După evenimentele similare de la Suceava şi Câmpulung Moldovenesc, am avut şansa să poposesc la Iaşi şi mare mi-a fost bucuria să o revăd pe Mara Vişan şi să reîntâlnesc mulţi prieteni dragi din Universul Prieteniei.
Sincere felicitări, dragă Marioara Vişan, pentru acest volum de versuri pe care l-am citit şi l-am apreciat mult! Nu am să uit niciodată bucuria ce ai manifestat-o la întâlnirea cu mine, în faţa Muzeului Mihai Eminescu din Parcul Copu.
La fel de sincere felicitări doamnei Rodica Rodean pentru reuşita în organizarea şi desfăşurarea acestui frumos eveniment literar într-o atmosferă, cu adevărat, de sărbătoare!
Felicitări poeţilor Horia Zilieru şi Emilian Marcu pentru amabilitate, prietenie şi frumoasele cuvinte prin care au prezentat volumul de versuri şi autoarea acestuia!
Felicitări, Radu Ştefan şi Gabi Lazăr, pentru prestaţia artistică, pentru căldura voastră sufletească din toate momentele de largă dăruire prin care aţi intrat în inima întregului public prezent!
Vă mulţumesc din suflet, dragi prieteni vechi şi mai noi, pentru bucuria ce v-am citit-o în ochi, pentru sinceritatea manifestată la întâlnirea cu mine!
Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi şi familiile voastre!
Cu tot dragul,
Marian Malciu
Sincere felicitări, dragă Marioara Vişan, pentru acest volum de versuri pe care l-am citit şi l-am apreciat mult! Nu am să uit niciodată bucuria ce ai manifestat-o la întâlnirea cu mine, în faţa Muzeului Mihai Eminescu din Parcul Copu.
La fel de sincere felicitări doamnei Rodica Rodean pentru reuşita în organizarea şi desfăşurarea acestui frumos eveniment literar într-o atmosferă, cu adevărat, de sărbătoare!
Felicitări poeţilor Horia Zilieru şi Emilian Marcu pentru amabilitate, prietenie şi frumoasele cuvinte prin care au prezentat volumul de versuri şi autoarea acestuia!
Felicitări, Radu Ştefan şi Gabi Lazăr, pentru prestaţia artistică, pentru căldura voastră sufletească din toate momentele de largă dăruire prin care aţi intrat în inima întregului public prezent!
Vă mulţumesc din suflet, dragi prieteni vechi şi mai noi, pentru bucuria ce v-am citit-o în ochi, pentru sinceritatea manifestată la întâlnirea cu mine!
Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi şi familiile voastre!
Cu tot dragul,
Marian Malciu
Marian Malciu- Mesaje : 262
Data de inscriere : 12/05/2011
Varsta : 78
Localizare : Slatina
Eu am lipsit , dar sufletește am fost acolo!
Mihaela Suciu- Mesaje : 94
Data de inscriere : 17/04/2011
Varsta : 64
Localizare : Bacău
Continut sponsorizat
Subiecte similare
» 18 iunie 2011-Lansare de carte Marioara Visan
» 29 octombrie 2011- lansare de carte Vasile Anton
» Toamnă Bucovineană, 12-13 octombrie 2012
» Valentina Becart
» 22 octombrie 2013, lansare de carte, Cristian Harnău
» 29 octombrie 2011- lansare de carte Vasile Anton
» Toamnă Bucovineană, 12-13 octombrie 2012
» Valentina Becart
» 22 octombrie 2013, lansare de carte, Cristian Harnău
Universul Prieteniei :: ASOCIAŢIA UNIVERSUL PRIETENIEI IAŞI :: ACTIVITĂŢI ŞI EVENIMENTE ORGANIZATE DE ASOCIAŢIA UNIVERSUL PRIETENIEI
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 03, 2017 11:37 pm Scris de Mihai LEONTE
» Buna! cum mai esti tu astazi?
Mier Sept 14, 2016 8:10 pm Scris de Rodica Rodean
» Titi Nechita
Sam Iul 16, 2016 4:40 am Scris de Titi Nechita
» Tabăra de creaţie şi recreaţiei: Botoşani-plai eminescian, ziua 1
Mar Apr 12, 2016 5:42 am Scris de Admin
» Tabără de creaţie şi recreaţie:Botoşani – plai eminescian, ziua 2
Mar Apr 12, 2016 5:38 am Scris de Admin