Ultimele subiecte
Căutare
Muzeul Unirii-vernisaj expozitie Doamna Elena Cuza – un destin pentru România
3 participanți
Pagina 1 din 1
Muzeul Unirii-vernisaj expozitie Doamna Elena Cuza – un destin pentru România
Interviu cu Aurica Ichim la deschiderea expozitiei-in exclusivitate pentru Universul Prieteniei
Doamna Elena Cuza – un destin pentru Romania
Doamna Elena Cuza – un destin pentru Romania
Complexul Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi – Muzeul de Istorie a Moldovei - Muzeul Unirii organizează expoziţia Doamna Elena Cuza – un destin pentru România, în parteneriat cu Muzeul Naţional Cotroceni, Muzeul Municipiului Bucureşti – Casa Memorială „Theodor Aman”, Biblioteca Academiei Române – Secţia Stampe şi fotografii, Biblioteca Naţională a României – Secţia Colecţii speciale, Muzeul Judeţean „Ştefan cel Mare” Vaslui, Muzeul Judeţean Galaţi, Muzeul Bucovinei Suceava, Arhivele Naţionale ale României – Direcţia Judeţeană Iaşi.
Expoziţia, al cărei vernisaj va avea loc pe data de 8 septembrie 2011, la ora 10.00, la Muzeul Unirii, va fi deschisă spre vizitare până pe 4 octombrie, aducând în atenţia publicului cele mai valoroase obiecte care conturează activitatea Doamnei Elena Cuza şi implicarea sa în istoria României moderne. Vizitatorii vor putea admira obiecte personale care au aparţinut Elenei Cuza, documente, fotografii şi tablouri din patrimoniul muzeelor româneşti.
Expoziţia, al cărei vernisaj va avea loc pe data de 8 septembrie 2011, la ora 10.00, la Muzeul Unirii, va fi deschisă spre vizitare până pe 4 octombrie, aducând în atenţia publicului cele mai valoroase obiecte care conturează activitatea Doamnei Elena Cuza şi implicarea sa în istoria României moderne. Vizitatorii vor putea admira obiecte personale care au aparţinut Elenei Cuza, documente, fotografii şi tablouri din patrimoniul muzeelor româneşti.
Ultima editare efectuata de catre Rodica Rodean in Joi Sept 08, 2011 5:52 am, editata de 1 ori
Rodica Rodean- Mesaje : 1506
Data de inscriere : 16/03/2011
Varsta : 71
Localizare : Iasi
Re: Muzeul Unirii-vernisaj expozitie Doamna Elena Cuza – un destin pentru România
Ultima editare efectuata de catre Rodica Rodean in Joi Sept 08, 2011 5:47 am, editata de 1 ori
Re: Muzeul Unirii-vernisaj expozitie Doamna Elena Cuza – un destin pentru România
Lacramioara Stratulat si Aurica Ichim
Lacramioara Stratulat, Airica Ichim, Stefania Ciubotaru, Cristian Caldararu, Sorin Iftimie
Cvartetul de coarde ETHOS
CVARTETUL DE COARDE "ETHOS"-IASI 2011
Lacramioara Stratulat, Airica Ichim, Stefania Ciubotaru, Cristian Caldararu, Sorin Iftimie
Cvartetul de coarde ETHOS
CVARTETUL DE COARDE "ETHOS"-IASI 2011
Ultima editare efectuata de catre Rodica Rodean in Joi Sept 08, 2011 6:39 am, editata de 2 ori
Ultima editare efectuata de catre Rodica Rodean in Joi Sept 08, 2011 6:10 am, editata de 1 ori
Interesantă expoziţia! Nu am putut ajunge, pentru că eram la biserică, dar aş fi venit cu plăcere.
Ovidiu Raul Vasiliu- Mesaje : 956
Data de inscriere : 06/04/2011
Varsta : 49
Expozitia este deschisa pana pe 4 octombrie 2011 si merita vazuta.
Mulţumim d-na Rodica Rodean pentru informaţii, chiar voi merge să vizitez această expoziţie, mă bucur că se poate până pe 4 octombrie, este un privilegiu pentru noi care nu suntem din Iaşi. Cu fiecare ocazie când venim la Muzeu,ne face mare plăcere să întâlnim pe doamna Aurica Ichim,cea care ne relatează într-un mod deosebit, despre lucruri şi umbre ale multor personalităţi care dau valoare muzeului . Mulţumim conducerii muzeului pentru omagierea doamnei Elena Cuza.
Continut sponsorizat
Subiecte similare
» Lansarea volumului "Doamna Elena Cuza-Un destin pentru Romania, Joi, 24 noiembrie 2011
» Elena Cuza, istoria unei vieti-21 mai 2012
» Ovidiu Raul Vasiliu
» 24 ianuarie 2012 -manifestari omagiale dedicate Unirii Principatelor Române
» Expozitie DAN HATMANU-Vernisaj, marţi, 22 noiembrie, ora 18.00,
» Elena Cuza, istoria unei vieti-21 mai 2012
» Ovidiu Raul Vasiliu
» 24 ianuarie 2012 -manifestari omagiale dedicate Unirii Principatelor Române
» Expozitie DAN HATMANU-Vernisaj, marţi, 22 noiembrie, ora 18.00,
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 03, 2017 11:37 pm Scris de Mihai LEONTE