Ultimele subiecte
Căutare
Simpozionul Naţional „Ioan Petru Culianu” - ediţia a XI-a
4 participanți
Pagina 1 din 1
Simpozionul Naţional „Ioan Petru Culianu” - ediţia a XI-a
Muzeul Literaturii Române din Iaşi şi Societatea Culturală „Junimea ’90” Iaşi, în parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi – Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social - Politice,
vă invită să participaţi
sâmbătă, 3 martie 2012, între orele 10 – 12,
în Galeriile „Pod Pogor”,
la Simpozionul Naţional „Ioan Petru Culianu” - ediţia a XI-a.
Invitat special al simpozionului şi preşedinte al juriului concursului de lucrări grafice inspirate din textul epic al scriitorului Ioan Petru Culianu este profesor univ. dr. Nicu Gavriluţă, decan al Facultăţii de Filosofie şi Ştiinţe Social - Politice din cadrul Universităţii „Alex. I. Cuza”, Iaşi.
Lucrările plastice premiate vor fi dăruite Muzeului Literaturii Române Iaşi.
Din Program:
* Alocuţiuni:
Prof. univ. dr. Nicu GAVRILUŢĂ, Decan al Facultăţii de Filosofie şi Ştiinţe Social - Politice, Universitatea „Al. I. Cuza”, Iaşi;
Conf. univ. dr. Noemi BOMHER, Facultatea de Litere, Universitatea „Al. I. Cuza”, Iaşi;
Cassian Maria SPIRIDON, scriitor, Preşedinte al Uniunii Scriitorilor Români, Filiala Iaşi;
Olga RUSU, scriitor, Muzeul Literaturii Române Iaşi;
Livia CIUPERCĂ, fondator şi coordonator al Simpozionului „Ioan Petru Culianu”, ediţia a XI-a, Iaşi, 2012;
* Premierea elevilor participanţi la Simpozionul - concurs „Ioan Petru Culianu”, ediţia a XI-a, Iaşi, 2012.
Fondator şi coordonator al Simpozionului, profesor Livia CIUPERCĂ.
Lucrările plastice premiate vor fi dăruite Muzeului Literaturii Române Iaşi.
Din Program:
* Alocuţiuni:
Prof. univ. dr. Nicu GAVRILUŢĂ, Decan al Facultăţii de Filosofie şi Ştiinţe Social - Politice, Universitatea „Al. I. Cuza”, Iaşi;
Conf. univ. dr. Noemi BOMHER, Facultatea de Litere, Universitatea „Al. I. Cuza”, Iaşi;
Cassian Maria SPIRIDON, scriitor, Preşedinte al Uniunii Scriitorilor Români, Filiala Iaşi;
Olga RUSU, scriitor, Muzeul Literaturii Române Iaşi;
Livia CIUPERCĂ, fondator şi coordonator al Simpozionului „Ioan Petru Culianu”, ediţia a XI-a, Iaşi, 2012;
* Premierea elevilor participanţi la Simpozionul - concurs „Ioan Petru Culianu”, ediţia a XI-a, Iaşi, 2012.
Fondator şi coordonator al Simpozionului, profesor Livia CIUPERCĂ.
Re: Simpozionul Naţional „Ioan Petru Culianu” - ediţia a XI-a
Livia Ciupercă, Cristina Gavriluţă, Corina Matei Gherman, Olga Rusu
Cristina Gavriluţă
Olga Rusu
George Ceauşu
Anca Oprescu , Noemi Bomher
Noemi Bomher,Doiniţa Cristea,
Anastasia Gîrneaţă, George Ceauşu
Cristina Chiprian, Anca Oprescu
Lecturează elevi de la Colegiul tehnic transporturi Iaşi
Olga Rusu, Livia Ciupercă, Aurora Ciucă
Livia Ciupercă si Cernahuz Camelia împreună cu elevii de la Colegiul tehnic transporturi Iaşi
Corina Matei Gherman, Livia Ciupercă, Olga Rusu, Noemi Bomher, Camelia Cernahuz
Livia Ciupercă şi Camelia Cernahuz
Livia Ciupercă si Olga Rusu
Cristina Chiprian
Rodica Rodean primeşte Diploma de la Livia Ciupercă
Rodica Rodean- Mesaje : 1506
Data de inscriere : 16/03/2011
Varsta : 71
Localizare : Iasi
Rodica Rodean- Mesaje : 1506
Data de inscriere : 16/03/2011
Varsta : 71
Re:Simpozionul Naţional"Ioan Petru culianu"
Deşi mi-am dorit f. mult să particip la acest eveniment important, un caz dureros în familie, m-a împiedicat să fiu prezentă. Citind postarea doamnei Rodica Rodean, preşedinta Asociaţiei Universul Prieteniei, am fost plăcut impresionată de cum s-a desfăşurat Simpozionul Naţional " Ioan Petru Culianu" al cărui fondator şi coordonator a fost doamna prof. Livia Ciuperca. O felicit pe această cale pe doamna Livia, pe Rodica Rodean pentru diploma primită în cadrul simpozionului, cât şi pe toţi participanţii. La cât mai multe evenimente şi la cât mai multe flori; o primăvară frumoasă tuturor!
Re: Simpozionul Naţional „Ioan Petru Culianu” - ediţia a XI-a
Din păcate nici eu nu am putut ajunge la acest eveniment. Felicitări tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment. M-am bucurat să le văd pe Doamnele Livia Ciupercă şi Olga Rusu, pe care le apreciez în mod deosebit. Doamna Rodica, felicitări pentru diploma primită şi un gând de preţuire şi mulţumire pentru neobosita dv implicare în tot ceea ce faceţi pentru alţii!
Ovidiu Raul Vasiliu- Mesaje : 956
Data de inscriere : 06/04/2011
Varsta : 49
Subiecte similare
» FESTIVALUL NAŢIONAL MIHAIL SADOVEANU – Concursul Naţional de Proză, ediţia a II-a.
» Festivalul Naţional de Poezie „Cezar Ivănescu”
» FESTIVALUL NAŢIONAL DE PROZĂ „MIHAIL SADOVEANU”, ediţia a III-a, Iaşi, 3-5 noiembrie 2012
» CONCURSUL NAŢIONAL „ION CREANGĂ“ DE CREAŢIE LITERARĂ – POVEŞTI IAŞI, 8 aprilie 2012 (ediţia a XX-a)
» SPIRITUALITATE ORTODOXĂ
» Festivalul Naţional de Poezie „Cezar Ivănescu”
» FESTIVALUL NAŢIONAL DE PROZĂ „MIHAIL SADOVEANU”, ediţia a III-a, Iaşi, 3-5 noiembrie 2012
» CONCURSUL NAŢIONAL „ION CREANGĂ“ DE CREAŢIE LITERARĂ – POVEŞTI IAŞI, 8 aprilie 2012 (ediţia a XX-a)
» SPIRITUALITATE ORTODOXĂ
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 03, 2017 11:37 pm Scris de Mihai LEONTE
» Buna! cum mai esti tu astazi?
Mier Sept 14, 2016 8:10 pm Scris de Rodica Rodean
» Titi Nechita
Sam Iul 16, 2016 4:40 am Scris de Titi Nechita
» Tabăra de creaţie şi recreaţiei: Botoşani-plai eminescian, ziua 1
Mar Apr 12, 2016 5:42 am Scris de Admin
» Tabără de creaţie şi recreaţie:Botoşani – plai eminescian, ziua 2