Ultimele subiecte
Căutare
"Floriile" la Biserica Bărboi 2011
5 participanți
Pagina 1 din 1
"Floriile" la Biserica Bărboi 2011
Pelerinajul de Florii
Sâmbătă 16 aprilie 2011
Procesiunea începe de la ora 15:30 la Iaşi şi va avea următorul traseu: Biserica "Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel" Bărboi - Biserica "Sfântul Sava" - Mănăstirea "Sfinţii Trei Ierarhi" - Catedrala mitropolitană din Iaşi. Sărbătoarea Floriilor la Iaşi va continua mâine la Biserica "Intrarea Domnului în Ierusalim" din cartierul ieşean Tătăraşi, unde Sfânta Liturghie va fi oficiată de Înalt Preasfinţitul Teofan, Arhiepiscopul Iaşilor şi Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei.
Concertul coral "Astăzi la Florii"
Duminică 17 aprilie 2011-ora 17
Sâmbătă 16 aprilie 2011
Procesiunea începe de la ora 15:30 la Iaşi şi va avea următorul traseu: Biserica "Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel" Bărboi - Biserica "Sfântul Sava" - Mănăstirea "Sfinţii Trei Ierarhi" - Catedrala mitropolitană din Iaşi. Sărbătoarea Floriilor la Iaşi va continua mâine la Biserica "Intrarea Domnului în Ierusalim" din cartierul ieşean Tătăraşi, unde Sfânta Liturghie va fi oficiată de Înalt Preasfinţitul Teofan, Arhiepiscopul Iaşilor şi Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei.
Concertul coral "Astăzi la Florii"
Duminică 17 aprilie 2011-ora 17
Ultima editare efectuata de catre Admin in Mar Apr 03, 2012 6:45 pm, editata de 1 ori
Re: "Floriile" la Biserica Bărboi 2011
Devenit traditional, pelerinajul de Florii, a strans peste o mie de credincioşi ieşeni în curtea Bisericii Bărboi din Iasi. Ceremonia a fost oficiată de preoţi de la mai multe biserici din Iaşi, cortegiul de prelaţi numărând aproape 45 de persoane. Sfânta Liturghie a fost oficiată de Preasfinţitul Calinic Botoşeneanul
Părintele Şurubaru si Preasfinţitul Calinic Botoşeneanul
Preasfinţitul Calinic Botoşeneanul oficiază slujba de Vecernie
Preasfinţitul Calinic Botoşeneanul
Rodica Rodean- Mesaje : 1506
Data de inscriere : 16/03/2011
Varsta : 71
Localizare : Iasi
FRUMOASA, EXCELENTA PREZENTARE !
Nu am vazut nici la tv Trinitas atat de reusite fotografii ...
Sarbatori fericite prietenilor !
Nu am vazut nici la tv Trinitas atat de reusite fotografii ...
Sarbatori fericite prietenilor !
Iulia Ralia- Mesaje : 7
Data de inscriere : 10/04/2011
Varsta : 70
cu drag,
Iulia
Iulia
Iulia Ralia- Mesaje : 7
Data de inscriere : 10/04/2011
Varsta : 70
Iulia are dreptate, cei de la Trinitas ar fi invidiosi pe fotograful acestor imagini, felicitari Rodica.
Marioara Visan- Mesaje : 551
Data de inscriere : 17/03/2011
Varsta : 68
Localizare : Iaşi
Va multumesc ptr aprecieri...dar este loc si de mai bine...va sarut
Am participat şi eu în anii trecut la acest pelerinaj tradiţional de Florii. Anul acesta, din păcate, nu am mai putut, pentru că nu am fost în localitate. Minunate fotografii!
Ovidiu Raul Vasiliu- Mesaje : 956
Data de inscriere : 06/04/2011
Varsta : 49
Multumim Iulia pentru urari, si noi, prietenii tai, iti uram sarbatori sfinte cu iubire divina si Lumina in suflet si in viata.
Marioara Visan- Mesaje : 551
Data de inscriere : 17/03/2011
Varsta : 68
Localizare : Iaşi
Concertul de Florii
Corul Bisericii "Petru si Pavel" a fost premiat la Festivalul-concurs Naţional de Muzică Corală Religioasă Ortodoxă "Buna Vestire" editia XXI-a
"Acest premiu înseamnă încununarea muncii din ultimele două luni, dar şi din ultimii doi ani şi jumătate de când sunt dirijorul acestui cor. În tot acest timp am susţinut trei concerte. Marele premiu al Festivalului-concurs Naţional de Muzică Corală Religioasă Ortodoxă "Buna Vestire" arată evoluţia noastră. În prezent ne pregătim să susţinem de sărbătoarea Floriilor cel de-al patrulea concert din ultimii doi ani", a spus dirijorul Ramona Mirabela Castillo Osuna. Corul semi-preofesionist al Bisericii Bărboi din Iaşi este format din 28 de amatori şi profesionişti cu vârste variate. Activitatea corului constă în oferirea răspunsurilor liturgice la Sfânta Liturghie în Biserica Bărboi. În fiecare an se organizează concerte dedicate marilor sărbători sau de caritate.
Astazi la Florii - Corul Bisericii Barboi"Acest premiu înseamnă încununarea muncii din ultimele două luni, dar şi din ultimii doi ani şi jumătate de când sunt dirijorul acestui cor. În tot acest timp am susţinut trei concerte. Marele premiu al Festivalului-concurs Naţional de Muzică Corală Religioasă Ortodoxă "Buna Vestire" arată evoluţia noastră. În prezent ne pregătim să susţinem de sărbătoarea Floriilor cel de-al patrulea concert din ultimii doi ani", a spus dirijorul Ramona Mirabela Castillo Osuna. Corul semi-preofesionist al Bisericii Bărboi din Iaşi este format din 28 de amatori şi profesionişti cu vârste variate. Activitatea corului constă în oferirea răspunsurilor liturgice la Sfânta Liturghie în Biserica Bărboi. În fiecare an se organizează concerte dedicate marilor sărbători sau de caritate.
Dorina Iuşcă
Nicoleta Manolache
Mirabela Castillo
Subiecte similare
» "Floriile" la Biserica Bărboi Iaşi, 2012
» SPIRITUALITATE ORTODOXĂ
» Anca Tanase
» "Toamna artelor"- la Universitatea Apollonia, Iasi 10-28 octombrie 2011